Ελλάδα

Κικίλιας: Στις 68 οι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο

Κικίλιας: Στις 68 οι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Οι πυρκαγιές που αντιμετώπισαν σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις αναφέρονται σε μια ανάρτηση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, στο «X».

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας σε ανάρτησή του το «X» αναφέρεται στο δύσκολο έργο των πυροσβεστών

Οι πυρκαγιές που αντιμετώπισαν σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις αναφέρονται σε μια ανάρτηση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, στο «X».

Ο κ. Κικίλιας τονίζει ότι «ο παρατεταμένος καύσωνας, η ξηρασία, οι ισχυροί άνεμοι και η αυξημένη ξηρή κεραυνική δραστηριότητα δοκίμασαν σκληρά το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι αντιμετώπισαν 68 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα».

Ειδικότερα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:

«Ο παρατεταμένος καύσωνας, η ξηρασία, οι ισχυροί άνεμοι και η αυξημένη ξηρή κεραυνική δραστηριότητα, δοκίμασαν σκληρά και σήμερα το έργο των πυροσβεστών, που αντιμετώπισαν 68 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Στη Ροδόπη με δύο πυρκαγιές στα Αμπελάκια και στις Σάππες, στο Αβγό Ιωαννίνων, στο Καστράκι Αρκαδίας, στον Πύργο Κόνιτσας, στο όρος Πάικο στην Πέλλα αλλά και στις Ερυθρές στην Αττική, επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα έδωσαν σκληρή μάχη για να περιοριστούν τα πύρινα μέτωπα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν νύχτα και μέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments