Ελλάδα

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Οδηγός μηχανής ένιωσε αδιαθεσία, ΙΧ σταμάτησε να βοηθήσει και η νταλίκα έπεσε πάνω τους

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Οδηγός μηχανής ένιωσε αδιαθεσία, ΙΧ σταμάτησε να βοηθήσει και η νταλίκα έπεσε πάνω τους

Πηγή Φωτογραφίας: cretapost.gr//Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ το μεσημέρι της Παρασκευής, στο οποίο τη ζωή του έχασε ένας αναβάτης μηχανής.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ 

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ το μεσημέρι της Παρασκευής, στο οποίο τη ζωή του έχασε ένας αναβάτης μηχανής.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 61χρονος Γιάννης ήταν πρώην αστυνομικός και την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένα διερχόμενο αγροτικό που σταμάτησε στην άκρη του δρόμου ώστε να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό.

troheo_voak__2_

Τότε, όμως, ένας οδηγός νταλίκας -κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του οχήματός τουέπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρέσυρε μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή. Ο 61χρονος εγκλωβίστηκε κάτω από την νταλίκα, ενώ στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής.

troheo_voak__1_

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα, ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δυστυχώς, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νεκρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments