Διεθνή

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ύστερα από 5 μήνες -Εντυπωσιακή στα κόκκινα

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ύστερα από 5 μήνες -Εντυπωσιακή στα κόκκινα

Πηγή Φωτογραφίας: Former first lady Melania Trump arrives on the fourth day of the Republican National Convention / Leon Neal

Χαμογελαστή η Μελάνια, χαιρετούσε τον κόσμο που την επευφημούσε

Την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, έκανε η Μελάνια Τραμπ και φρόντισε να ξεχωρίσει με ένα κατακόκκινο ταγέρ.

Πέντε ημέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσιλβάνια, η Μελάνια στάθηκε στο πλευρό του άντρα της πάνω στη σκηνή του Εθνικού Συνεδρίου των ΡεπουμπλικάΝων το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Politics rev (@politicsrev)

Υπό επευφημίες και τη μουσική υπόκρουση της 9ης συμφωνίας του Μπετόβεν, η Μελάνια Τραμπ παρουσιάστηκε στο πλήθος ως η μελλοντική Πρώτη Κυρία. Και στο τέλος της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ, τον συνάντησε στη σκηνή όπου της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο. Η υπόλοιπη οικογένεια ανέβηκε επίσης στη σκηνή ενώ από το ταβάνι της αρένας έπεφταν μπαλόνια και έπαιζε το Nessun Dorma του Πουτσίνι.

Χαμογελαστή η Μελάνια, χαιρετούσε τον κόσμο που την επευφημούσε

Πριν ο Τραμπ ξεκινήσει την ομιλία του – η οποία διήρκησε μία ώρα και 32 λεπτά – η Μελάνια, φορώντας ένα κατακόκκινο ταγέρ Dior, πήρε τη θέση της στο θεωρείο της οικογένειας δίπλα στον Τζέι Ντι Βανς, υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικανών. Και παρά την απέχθειά της για την πολιτική, η Μελάνια έδειχνε χαρούμενη που βρισκόταν στο συνέδριο, χαμογελώντας και χαιρετώντας τους αντιπροσώπους.

Πάντως, η Μελάνια δεν βγήκε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στην αίθουσα του συνεδρίου. Αντιθέτως, η Ιβάνκα – με ένα λευκό ταγέρ, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και η Τίφανι ήταν όλοι μαζί με τον πατέρα τους στο κεντρικό θεωρείο της αίθουσας όπου άκουγαν και ζητωκραύγαζαν μαζί με το πλήθος, ενώ ο Χαλκ Χόγκαν και ο Έρικ Τραμπ ξεσήκωναν τους αντιπροσώπους με τις ομιλίες τους. Λίγο μετά, η Μελάνια πήρε τη θέση της δίπλα στην υπόλοιπη οικογένεια του συζύγου της.

Η πρώην Πρώτη Κυρία καθόταν ήσυχα όσο μιλούσε ο σύζυγός της, ακούγοντας καθώς περιέγραφε την απόπειρα δολοφονίας που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή. Χαμογέλασε όταν έκανε μικρά αστεία, αλλά κοίταζε τον σύζυγό της επίμονα καθώς εκείνος εξιστορούσε το φρικτό γεγονός.

Η πρώην πρώτη κυρία αποκάλεσε τον ένοπλο «τέρας» και περιέγραψε τη στιγμή που είδε τη σφαίρα να χτυπά το αυτί του συζύγου της σε μια συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του. «Ένα τέρας που αναγνώρισε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή προσπάθησε να χτυπήσει το πάθος του Ντόναλντ – το γέλιο, την εφευρετικότητα, την αγάπη του για τη μουσική και την έμπνευσή του», ανέφερε η Μελάνια σε μια συγκινητική δήλωση στο Χ το πρωί της Κυριακής.

«Όταν είδα εκείνη τη βίαιη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, Ντόναλντ, συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου και η ζωή του Μπάρον βρίσκονταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής. Είμαι ευγνώμων στους γενναίους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και τους αξιωματούχους των αρχών επιβολής του νόμου που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τον σύζυγό μου». Κάλεσε τους ανθρώπους να «επανενωθούν» και δήλωσε ότι σκέφτεται τους συμπολίτες της. «Σήμερα το πρωί, ανυψωθείτε πάνω από το μίσος, το βιτριόλι και τις απλοϊκές ιδέες που πυροδοτούν τη βία», συνέχισε η δήλωσή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments