Lifestyle

Απόστολος Γκλέτσος: «Πάντα με προσέγγιζε ερωτικά το αντρικό φύλο»

Απόστολος Γκλέτσος: «Πάντα με προσέγγιζε ερωτικά το αντρικό φύλο»

Πηγή Φωτογραφίας: Κώστας Μοσχόπουλος/PAPADAKISPRESS

Ο Απόστολος Γκλέτσος μάλιστα τόνισε πως όσο αυτή η δήλωση εξακολουθεί να σχολιάζεται, τόσο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δε θα καταφέρει να βρει την ησυχία της.

Στην πολυσυζητημένη δήλωσή του, «το ψάρι ψήνεται και από τις τις δύο πλευρές», αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο Απόστολος Γκλέτσος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν. Ο Απόστολος Γκλέτσος μάλιστα τόνισε πως όσο αυτή η δήλωση εξακολουθεί να σχολιάζεται, τόσο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δε θα καταφέρει να βρει την ησυχία της,

«Λοιπόν», δήλωσε: «Όσο συζητιέται αυτή η δήλωση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 8λεξεις (@_8_lexeis)

, τόσο η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της. Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία. Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα. Ακόμη είμαστε το χωριό, το κομπλεξικό, που κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και τραβάμε τα παραθυρόφυλλα. Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση» είπε χαρακτητιστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως μετά τη δήλωση αυτή δεν άλλαξε ο τρόπος που τον προσέγγιζε το αντρικό φύλο, αφού ανέκαθεν δεχόταν ερωτικές προσεγγίσεις από άντρες.

«Ήμουν μεγάλος όταν έκανα αυτή τη δήλωση, ήμουν 55 χρονών. Πάντα με προσέγγιζε εμένα το αντρικό φύλο, δεν άλλαξε κάτι» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments