Lifestyle

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Δείτε το βίντεο...

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές έπειτα από μία απαιτητική τηλεοπτική χρονιά. Εκτός από την Μαρία Αντωνά, ο παρουσιαστής συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το βίντεο που κοινοποίησε ο γνωστός παρουσιαστής στο Instagram έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά!

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό πως αγαπά την Τήνο και απολαμβάνει να περνά τα καλοκαίρια του στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Φέτος όμως, τον περίμενε μία αρκετά ευχάριστη έκπληξη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

Στην Τήνο αυτές τις μέρες βρέθηκε για τις διακοπές του και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μάλιστα είχαμε… συνάντηση κορυφής!

Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κοινοποιήσει ένα χιουμοριστικό βίντεο λέγοντας πως δύο ωραίοι δεν χωράνε στο νησί γι’ αυτό και πρέπει να αποχωρήσει.

«Δεν χωράει δυο ωραίους το νησί @argiros_konstantinos να γυρίσεις από κει που ήρθες οι ωραίες τυχαίες καλοκαιρινές συναντήσεις… #summer #greece #tinos #summervibes #summer2024 #fun #summeringreece», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments