Lifestyle

Έμεινε μισή, τις “έσβησε” όλες στην παραλία: Αγνώριστη η Ελίνα Παπίλα, χαμός κάτω από τις φωτο με το μπικίνι

Έμεινε μισή, τις “έσβησε” όλες στην παραλία: Αγνώριστη η Ελίνα Παπίλα, χαμός κάτω από τις φωτο με το μπικίνι

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ elinapapila

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της στο Instagram

Η εκθαμβωτική Ελίνα Παπίλα, γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσίασε μία εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της μέσω μιας φωτογραφίας στην οποία φορούσε μπικίνι. Οι εντυπώσεις που προκάλεσε ήταν αναμφισβήτητα θετικές, καθώς η απώλεια βάρους της ήταν προφανώς εντυπωσιακή. Αυτήν την περίοδο, η Ελίνα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές απομακρυσμένη από οποιαδήποτε επαγγελματική υποχρέωση, αφοσιωμένη αποκλειστικά στην ξεκούραση και την ανανέωση των δυνάμεών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina Papila (Evangelia) (@elinapapila)

Η ίδια ανέβασε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο στο οποίο είναι εμφανής η σημαντική μεταβολή στη σωματική της σιλουέτα. Οι αντιδράσεις από τους followers της ήταν άφθονες και ιδιαίτερα επαινετικές για τον τρόπο που φρόντισε για τη γραμμωμένη της εμφάνιση, με πολλούς να σχολιάζουν ότι η αφοσίωση στη γυμναστική και στη διατροφή έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της στο Instagram

«Εγώ στο τρίτο παιδί πήρα ξανά αρκετά κιλά και ποτέ δεν ήμουν skinny και ποτέ δεν έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη. Πάντα είχα τα κιλά μου και χωρίς εγκυμοσύνη. Απλά κάποιο καλοκαίρι μου άρεσε να τρώω όλη μέρα παγωτά γιατί έτσι ήθελα. Όταν γέννησα το τρίτο παιδί, μου έγραφαν μετά από ένα χρόνο πότε γεννάς; Με γελάκια”. Εμένα με στενοχωρεί ότι δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να στενοχωρήσουν έναν άνθρωπο. Τι θέλω να πω, ότι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης ή κάποιου προβλήματος ή για κάποιο λόγο παίρνεις κιλά, ε και τι έγινε; Γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα κινητό ή σε έναν υπολογιστή και πληκτρολογεί τέτοια σχόλια;α σου πω την άποψή μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που έχει παραπάνω κιλά και δεν θέλει να τα χάσει. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα πιο αδύνατο, πιο κομψό ή της δικής μας αισθητικής σώμα. Εγώ θέλω να πω για αυτούς που στέλνουν τέτοια μηνύματα που διάβασα για την Lana Del Rey και για άλλες περιπτώσεις, όταν δείχνεις με τον δάχτυλο κάποιον, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα», τόνισε στην αρνητική κριτική που έχει δεχτεί σχετικά με την αλλαγή στο βάρος της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments