Lifestyle

Τρέμουν όλοι απέναντι του – Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Δημήτρης Καμπουράκης [vid]

Τρέμουν όλοι απέναντι του – Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Δημήτρης Καμπουράκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

«Εξήγησα γιατί έφυγα από το OPEN και δεν το ξανακουβεντιάζω»

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο Action 24 και μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή θα κάνουν εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Stathis (@stathispanagiotis)

Μάλιστα, ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Summer’s Cool” για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Όσα είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης

«Σιγά την είδηση! Γυρίζει ο Καμπουράκης από την τηλεόραση, σιγά. Όλα μια χαρά θα πάνε. Έχουμε δουλέψει 30 χρόνια μαζί, ξέρουμε τι θα κάνουμε. Δεν ήταν ο Γιακουμής ο λόγος που επέστρεψα. Πρώτα είπα το “ναι” και μετά έμαθα ότι θα είναι ο Γιακουμής μαζί! Θα είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο 6-10 το πρωί. Το Action είναι ένας φιλόξενος χώρος, καθόλου τοξικό. Η υγεία μου είναι μια χαρά, δεν ήμουν και του θανατά! Είπα να κάτσω μερικά χρόνια ακόμα. Θα είμαι καθιστός, δεν θα σηκώνομαι πολύ. Εξήγησα γιατί έφυγα από το ΟΡΕΝ και δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ ξανά για αυτό», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Είμαστε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα», είπε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γιακουμής.

Η δήλωση του Δημήτρη Καμπουράκη για την αποχώρησή του από το Open

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε δηλώσει όταν αποχώρησε από το Open: «Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση. Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”. Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments