Οδηγός

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 1ΓΒ/2024 για μόνιμο προσωπικό – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 1ΓΒ/2024 για μόνιμο προσωπικό – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Πηγή Φωτογραφίας: freepik, ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 1ΓΒ/2024 για μόνιμο προσωπικό - Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη ΑΣΕΠ με αριθμό 1ΓΒ/2024, η οποία προβλέπει την πλήρωση συνολικά 82 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε φορείς του δημοσίου, αποκλειστικά από επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη ΑΣΕΠ με αριθμό 1ΓΒ/2024, η οποία προβλέπει την πλήρωση συνολικά 82 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε φορείς του δημοσίου, αποκλειστικά από επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Στην προκήρυξη 1ΓΒ/2024 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο οι επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Οι 82 θέσεις θα καλυφθούν από μόνιμο προσωπικό και από προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 08:00 και λήγει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00.

Οι ειδικότητες

Για την πρόσληψη Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού από το ΑΣΕΠ ζητούνται συγκεκριμένοι τίτλοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών σπουδών, καθώς και εξειδικευμένη εμπειρία στο αντικείμενο της κάθε θέσης.

Για παράδειγμα στην προκήρυξη ζητούνται Χημικοί Μηχανικοί, Οικονομικοί Επιστήμονες, υποψήφιοι με εμπειρία στην Πειραματική Φυσική ή τη Φυτοπροστασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments