Πολιτική

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Είστε σαν τον Δον Κιχώτη που έβλεπε φαντάσματα

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Είστε σαν τον Δον Κιχώτη που έβλεπε φαντάσματα

Πηγή Φωτογραφίας: [370796] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Κόψτε το bullying στους πολιτικούς αντιπάλους

Με τον φαντασιόπληκτο Δον Κιχώτη παρομοίασε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις επιθέσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο πρόσωπο του υφυπουργού Υγείας κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «η άποψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι δεν πρόκειται να αποπεμφθεί ο κ. Βαρτζόπουλος. Ο κ. Βαρτζόπουλος δεν είναι σεξιστής,  είναι ένας έγκριτος επιστήμονας, χαίρει σεβασμού από την επιστημονική κοινότητα της χώρας. Αυτό το bullying πρέπει να το σταματήσετε. Η κυβέρνησή μας έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της γυναικοκτονίας. Η κυβέρνηση ασχολείται πολύ σοβαρά για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Προσπαθούμε οι γυναίκες να βγουν από τη ζώνη του φόβου».

Μιλώντας ακόμη για την εξαήμερη εργασία, που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ισχυρίζεται ότι θέσπισε η κυβέρνηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τη ρύθμιση, ισχυριζόμενος πως «οι εργαζόμενοι δεν ακολουθούν τις δικές σας ελαφριές απόψεις. Δεν έγινε καμιά επανάσταση και καμιά φασαρία. Και αυτό γιατί δεν καταργήσαμε το πενθήμερο. Το εξαήμερο αφορά συγκεκριμένους όρους και συγκεκριμένες εταιρείες. Αφορά μόνο και αυστηρά τις εταιρείες που είναι συνεχούς λειτουργίας και τις εταιρείες που λειτουργούν έξι ημέρες την εβδομάδα. Δεν καταργούμε το πενθήμερο. Η ρύθμιση δίνει τη δυνατότητα με εξαιρετικά υψηλές αμοιβές σε εργαζόμενους να δουλεύουν αν το επιθυμούν. Οι ίδιοι οι εργάτες θέλουν αυτή τη διάταξη, γιατί αυξάνει τις αμοιβές και το εισόδημά τους.

Εσείς μπορεί να είστε μια πλούσια γυναίκα και να μη σας ενδιαφέρει πώς θα κερδίσετε 500 ή 600 ευρώ παραπάνω το μήνα. Για αυτούς τους ανθρώπους, τα χρήματα αυτά είναι σημαντικά. Έτσι, δεν  είναι τυχαίο που οι εργαζόμενοι δεν αντιδρούν. Ο μόνος τσακωμός που μπορεί να γίνει είναι αυτός ανάμεσα στους εργαζόμενους για το ποιος θα δουλέψει Σάββατο ή Κυριακή. Αφήστε λοιπόν τους εργαζόμενους να ξέρουν καλύτερα. Το μέτρο έχει εφαρμοστεί σε μόλις 2% του εργατικού δυναμικού της χώρας. Σταματήστε να βλέπετε λοιπόν παντού φαντάσματα σαν τον Δον Κιχώτη!», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments