Πολιτική

Η ειρωνεία Πολάκη στον “σύντροφο” Δραγασάκη

Η ειρωνεία Πολάκη στον “σύντροφο” Δραγασάκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα», έγραψε σε εξόχως απαξιωτικό ύφος ο βουλευτής Χανίων για τον «παλιό συνάδελφο» στην κυβέρνηση Τσίπρα, που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ με «καρφιά» για τη ρότα Κασσελάκη.

Ενθαρρυμένος (ή ορθότερα αποθρασυμένος) από τις δηλώσεις λατρειας προς το πρόσωπο του από τους πιστούς ακολούθους του στα social media, στη σκιά της τελευταίας χυδαίας επίθεσής του με θύμα τη βουλευτή Μαρία Συρεγγέλα, ο «δεν παίρνω λέξη πίσω» Παύλος Πολάκης περιέλαβε την Πέμπτη τον άρτι αποχωρήσαντα από τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Τσίπρα (ναι της ίδιας στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας), Γιάννη Δραγασάκη.

Ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε τη λύπη του για την αποχώρηση του Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας έναν ειρωνικό τρόπο. Αναφέρθηκε στην αποχώρηση ως “μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας”, προκαλώντας έτσι τον πρόεδρο Κασσελάκη.

«Αριστερά σημαίνει η σύγκρουση με τα συμφέροντα και η υπεράσπιση των πολλών και των αδυνάτων με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο με τις προτάσεις Νόμου που έχει καταθέσει, για ακρίβεια και φορολογικό, όσο και γι’ αυτές που ετοιμάζει για τη Στέγαση και την στήριξη των Μικρομεσαίων», ήταν το «πρώτο πιάτο» της σχετικής ανάρτησης Πολάκη.

Με την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον Γιάννη Δραγασάκη, ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει τη σημασία της αριστεράς ως σύγκρουση με τις ισχυρές εταιρείες ενέργειας και όσους δρουν εναντίον του δημόσιου συμφέροντος, καθώς και της λεηλασίας της δημόσιας περιουσίας. Επισημαίνει επίσης την ανάγκη για αυστηρή στάση έναντι της αισχροκέρδειας των τραπεζών, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για τις προθέσεις του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments