Πολιτική

Λάβρος ο Καρτερός κατά του Κασσελάκη

Λάβρος ο Καρτερός κατά του Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΛΗ #ΟΜΠΑΜΑ-ΠΩΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ#------ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ο Θανάσης Καρτερός καυτηριάζει το ύφος της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δραγασάκη σε σχέση με την αντίδραση στο «βούλωστο» του Πολάκη.

Την οργισμένη αντίδραση του Θανάση Καρτερού, εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα κατά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε η αντίδραση της Κουμουνδούρου στην ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Δραγασάκη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με άρθρο–παρέμβασή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Καρτερός αναφέρει ότι «κάποιος πρέπει να πει στον υπερήφανο για την αριστερή του σταθερότητα Στέφανο Κασσελάκη ότι Αριστερά είναι όλα αυτά που λέει η απαράδεκτη από κάθε άποψη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πολλά άλλα».

«Κι ότι θα πνιγεί στις ίδιες του τις αντιφάσεις όταν από τη μια μαλώνει τον Παύλο Πολάκη γιατί μίλησε άσχημα σε μια κυρία της Ν.Δ., κι από την άλλη ο ίδιος μιλάει όπως μιλάει για τον Γιάννη Δραγασάκη», όπως σημειώνει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καρτερός, καταλήγοντας πως «η Αριστερά εκφράζεται με πράξεις και όχι με μεγαλοστομίες, διατείνεται στο τέλος της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Πράξεις ο ίδιος, μεγαλοστομίες ο Δραγασάκης. Εδώ σηκώνουμε τα χέρια και θου Κύριε φυλακή τω στόματί μας, για να μην επαναλάβουμε την προστακτική του Πολάκη στη Συρεγγέλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments