Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών [vid]

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών [vid]

«Οι αστυνομικοί έχουν διεισδύσει στο πλέγμα των μπράβων, των εκβιαστών, στα καύσιμα και τα λαθραία τσιγάρα»

Βέβαιος ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα για την πάταξη της διαφθοράς, εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Αυτό που είναι το πιο ανησυχητικό από όλα είναι η μείωση της τουριστικής δυνατότητας που έχει η Μύκονος και ένας κίνδυνος απαξίωσης που υπάρχει για το νησί. Πραγματικά, αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη για εμάς να φέρουμε τα πράγματα στον σωστό δρόμο, δηλαδή η Μύκονος να παρέχει το προϊόν αυτό που αξίζει να παρέχει και όχι αυτό που ορισμένοι παρέχουν τα τελευταία χρόνια, δηλαδή οι μπράβοι, τα τεράστια πάρτι που γίνονται στα μπαρ αυτά στα οποία δυστυχώς διακινούνται ναρκωτικά και πολλά άλλα πράγματα και μια σειρά από παρανομίες οι οποίες λαμβάνουν χώρα είτε στον χώρο της διασκέδασης και της εστίασης είτε στον χώρο της δόμησης», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, , μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, με αφορμή τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου και τα κυκλώματα διαφθοράς και εκβιαστών.

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τέσσερις ίσως και πέντε ανοικτές δικογραφίες που αφορούν όλα αυτά τα θέματα, από τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς που έχουν ασχημονήσει πάνω στο νησί, τους μπράβους, αυτούς που δεν σέβονται τους νόμους και οτιδήποτε άλλο χαλάει την εικόνα και ζημιώνει τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει και επιχειρούν στο νησί. Θα δείτε τις υπόλοιπες μέρες την αστυνομία με πολλές δυνάμεις και πολλά αποτελέσματα», επισήμανε.

Οι αστυνομικοί έχουν διεισδύσει στο πλέγμα των μπράβων και των εκβιαστών

Πρόσθεσε ότι «η αστυνομία άρχισε να δουλεύει καλά», ενώ για τη συμμορία των μπράβων και εκβιαστών, δήλωσε αποφασισμένος για βαθύτερη έρευνα και όπως είπε «Στήσαμε το ελληνικό FBI. Οι αστυνομικοί έχουν διεισδύσει στο πλέγμα των μπράβων, των εκβιαστών, στα καύσιμα και τα λαθραία τσιγάρα. Θέλουμε να σαρώσουμε όλα τα δίκτυα με Έλληνες και αλλοδαπούς μέσα στη νύχτα και στην εστίαση».

Όσον αφορά τις εγκληματικές οργανώσεις που έχουν παρεισφρήσει και στο ποδόσφαιρο ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στις έρευνες που έκανε η ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια έξω από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και πρόσθεσε ότι οι έρευνες της ΕΛΑΣ θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν σε όλες τις ομάδες και τα αθλήματα. «Δεν είναι οπαδικό το ζήτημα. Είναι οργανωμένοι εγκληματίες που μέσα από εκεί συγκροτούν ομάδες με τη συμμετοχή και μικρών παιδιών…» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments