Διεθνή

Ψήφισμα για την Κύπρο με πρωτοβουλία της Α. Λατινοπούλου

Ψήφισμα για την Κύπρο με πρωτοβουλία της Α. Λατινοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, capital.gr, Ψήφισμα για την Κύπρο

Δήλωση υπέρ της Κύπρου και κατά της Τουρκίας με πρωτοβουλία της πρόεδρου της "Φωνής Λογικής" Αφροδίτης Λατινοπούλου συνυπέγραψαν οι επικεφαλής από δώδεκα κομματικούς σχηματισμούς.

Δήλωση υπέρ της Κύπρου και κατά της Τουρκίας με πρωτοβουλία της πρόεδρου της “Φωνής Λογικής” Αφροδίτης Λατινοπούλου συνυπέγραψαν οι επικεφαλής από δώδεκα κομματικούς σχηματισμούς που απαρτίζουν τους “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ για την Ευρώπη”.

“Τους ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη στο δίκαιο αγώνα μας” είπε η πρόεδρος της “Φωνής Λογικής”.

“Μισός αιώνας από την Τουρκική εισβολή. Πενήντα χρόνια παράνομης κατοχής της μισής Κύπρου.

Ακολουθεί δήλωση, υπέρ της Κύπρου μας και κατά της Τουρκίας, την οποία συνυπογράψαμε η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ο πρόεδρος και εννέα (9) επικεφαλής από τους δώδεκα κομματικούς σχηματισμούς που απαρτίζουν τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ για την Ευρώπη.

Τους ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη στο δίκαιο αγώνα μας.

Αντίστοιχη δήλωση δεν θα δείτε ποτέ ούτε από το ECR της Μελόνι ούτε φυσικά από το Λαϊκό Κόμμα που υπάγεται το κόμμα της ΝΔ.

Πλέον με τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος μας, έχουν τη δική τους φωνή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τους Πατριώτες”

Ολόκληρη η διακήρυξη για την παράνομη πεντηκονταετή κατοχή της Βόρειας Κύπρου από την Τουρκία

Η 20η Ιουλίου σηματοδοτεί μια μαύρη μέρα για την Κύπρο και τη χριστιανική μας κληρονομιά. Όχι μόνο σηματοδοτεί μισό αιώνα τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, αλλά καταδεικνύει πώς η δυτική χριστιανική κληρονομιά στην Κύπρο καταστράφηκε από την τουρκο-ισλαμική κατοχή για δεκαετίες. Επιπλέον, η τουρκική κατοχή της χώρας στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες Έλληνες. Επίσης, εκατοντάδες χιλιάδες απελάθηκαν βίαια από το βόρειο τμήμα της χώρας. Περισσότερες από 550 ελληνορθόδοξες εκκλησίες λεηλατήθηκαν, καταστράφηκαν ή μετατράπηκαν σε τζαμιά, στρατιωτικές αποθήκες ή στάβλους βοοειδών. Μια τέτοια πολιτιστική γενοκτονία αντικατοπτρίζει μόνο αυτό που σχεδιάζεται στην Τουρκία από  ριζοσπάστες ισλαμιστές στα ανώτατα αξιώματα του τουρκικού κράτους. Ωστόσο, δεν φοβούνται να επωφεληθούν από την  εξάλειψη της χριστιανικής κληρονομιάς αυτής της χώρας, πουλώντας πολύτιμες εικόνες ή ιερά κειμήλια στη μαύρη αγορά έναντι υψηλού αντιτίμου. Η ΕΕ συνεχίζει παρόλα αυτά να διατηρεί το ενταξιακό καθεστώς  της Τουρκίας στην ΕΕ και συνεχίζει να καταβάλλει δισεκατομμύρια ευρώ σε προενταξιακές πληρωμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments