Οδηγός

Ευχάριστα νέα για χιλιάδες δικαιούχους! Διπλό επίδομα χωρίς αίτηση

Ευχάριστα νέα για χιλιάδες δικαιούχους! Διπλό επίδομα χωρίς αίτηση

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Στα «σκαριά» είναι η χορήγηση της επιταγής ακριβείας, που καταβάλλεται εφάπαξ στους δικαιούχους, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Στα «σκαριά» είναι η χορήγηση της επιταγής ακριβείας, που καταβάλλεται εφάπαξ στους δικαιούχους

Στα «σκαριά» είναι η χορήγηση της επιταγής ακριβείας, που καταβάλλεται εφάπαξ στους δικαιούχους, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσημη ανακοίνωση για τη χορήγηση του επιδόματος θα έρθει από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το εν λόγω επίδομα αναμένεται να δουν οι δικαιούχοι στους λογαριασμούς τους, πριν τα Χριστούγεννα και χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσουν αίτηση, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα έτη. 

Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Όπως έχει γίνει και τις προηγούμενες χρονιές, η έκτακτη αυτή οικονομική ενίσχυση αφορούσε τους συνταξιούχους που δεν έλαβαν την ετήσια οριζόντια αύξηση, λόγω προσωπικής διαφοράς άνω των 10 ευρώ και αθροίσματος κύριων συντάξεων (μεικτά) άνω των 1.600 ευρώ.

Παραμένει ανοιχτό αν θα δοθεί και κάποιο ποσό στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού, στους δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και γενικότερα σε διάφορες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προσωπική διαφορά κατέγραψαν οι παλαιοί συνταξιούχοι που είχαν ήδη συνταξιοδοτηθεί πριν από την εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments