Πολιτική

Συρεγγέλα για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Η πληγή ακόμα αιμορραγεί

Συρεγγέλα για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Η πληγή ακόμα αιμορραγεί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Συρεγγέλα για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Η πληγή ακόμα αιμορραγεί

«Η οριστική και δίκαιη επίλυση του Κυπριακού δεν είναι απλά μια πολιτική επιδίωξη. Είναι μια επιτακτική ανάγκη, μια κραυγή για δικαιοσύνη και ειρήνη που πρέπει να ακουστεί και να γίνει πράξη», καταλήγει η γραμματέας της ΝΔ

Μισός αιώνας συμπληρώνεται σήμερα Σάββατο (20/07) από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, της οποίας η «μαύρη» επέτειος «αναδεικνύει με οδυνηρό τρόπο ότι η πληγή είναι ακόμα ανοικτή και αιμορραγεί», τονίζει σε δήλωσή της η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα.

«Η οριστική και δίκαιη επίλυση του Κυπριακού δεν είναι απλά μια πολιτική επιδίωξη. Είναι μια επιτακτική ανάγκη, μια κραυγή για δικαιοσύνη και ειρήνη που πρέπει να ακουστεί και να γίνει πράξη», καταλήγει η γραμματέας της ΝΔ.

Αυτούσια η δήλωση της Μ. Συρεγγέλα

«Η μαύρη επέτειος των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο αναδεικνύει με οδυνηρό τρόπο ότι η πληγή είναι ακόμα ανοικτή και αιμορραγεί. Η οριστική και δίκαιη επίλυση του Κυπριακού δεν είναι απλά μια πολιτική επιδίωξη. Είναι μια επιτακτική ανάγκη, μια κραυγή για δικαιοσύνη και ειρήνη που πρέπει να ακουστεί και να γίνει πράξη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments