Αθλητισμός

AEK: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Λαμέλα με συμβόλαιο ως το 2027

AEK: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Λαμέλα με συμβόλαιο ως το 2027

Πηγή Φωτογραφίας: instagram aekfc//Το Σάββατο πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν πάει στην OPAP Arena ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ με ένα ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Επίσημη η συμφωνία των δύο πλευρών

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Έρικ Λαμέλα.Η μεταγραφική «βόμβα» με τον Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ είναι πλέον γεγονός με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την απόκτησή του ως το καλοκαίρι του 2027! Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός που είχε συμφωνήσει για τρία χρόνια με την Ένωση είχε φτάσει το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους εκστασιασμένους οπαδούς των κιτρινόμαυρων τη στιγμή που βγήκε με το αυτοκίνητο που τον παρέλαβε από τον χώρο του αεροδρομίου.

Το Σάββατο πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν πάει στην OPAP Arena ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ με ένα ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Ο Λαμέλα αποτελεί την έβδομη προσθήκη της ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Στρακόσα, Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Κοϊτά, Περέιρα και Τσιλούλη, ενώ θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και ο Κάλενς. Η μεταγραφή του Αργεντινού σταρ ολοκληρώθηκε παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα. Ο διεθνής Αργεντινός άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Έρικ Λαμέλα γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1992 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Από τα παιδικά του χρόνια εντάχθηκε στην Ακαδημία της Ρίβερ Πλέιτ και από πολύ νεαρή ηλικία οι εμφανίσεις και τα γκολ του στις ομάδες νέων προσέλκυσαν το ενδιαφέρον συλλόγων από την Ευρώπη.

Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ρίβερ, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 36 συμμετοχές (4 γκολ, 6 ασίστ) μέσα στην επόμενη διετία. Το καλοκαίρι του 2011 έκανε το βήμα για την Ευρώπη, με τη Ρόμα να πληρώνει 17,2 εκατ. ευρώ συνολικά για να τον αποκτήσει.

Στην Ιταλία πραγματοποίησε μια εξαιρετική διετία (2011 – 2013), με 67 συμμετοχές, 21 γκολ και 13 ασίστ, κάνοντας την Τότεναμ να δαπανήσει περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ (ποσό ρεκόρ για την ιστορία της εκείνη την εποχή) για να τον κάνει να μετακομίσει στην Αγγλία.

Τα επόμενα οκτώ χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Λονδρέζων, πραγματοποιώντας 257 συμμετοχές (37 γκολ, 44 ασίστ). Μάλιστα, ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ που πέτυχε με ραμπόνα, σε παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ τη σεζόν 2020 – 2021 ψηφίστηκε γκολ της σεζόν στην Αγγλία και στη συνέχεια του απονεμήθηκε από τη FIFA και το βραβείο Πούσκας για το 2021.

Τον Ιούλιο του ίδιου έτους μετακόμισε στην Ισπανία για Σεβίλλη, με την οποία αγωνίστηκε τα επόμενα τρία χρόνια σε 92 παιχνίδια (16 γκολ, 7 ασίστ) και πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση του Europa League της σεζόν 2022 – 2023.

Ο Λαμέλα είναι διεθνής με την Ανδρών της Αργεντινής, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 25 Μαρτίου 2011 απέναντι στην Παραγουάη και μέχρι σήμερα μετράει 25 συμμετοχές και τρία γκολ.

Έρικ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments