Αθλητισμός

Ανακοινώνεται την Κυριακή από την ΑΕΚ ο Λαμέλα

Ανακοινώνεται την Κυριακή από την ΑΕΚ ο Λαμέλα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ανακοινώνεται την Κυριακή από την ΑΕΚ ο Λαμέλα

Την Κυριακή (21/7) αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Έρικ Λαμέλα και να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση από την Ένωση.

Αύριο Κυριακή (21/7), η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα.

Η Ένωση θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντίνο, ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής (19/7) βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα Σάββατο (20/7) πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το συμβόλαιό του θα είναι διετούς ή, τριετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

O 32χρονος είναι διεθνής 25 φορές με την Εθνική Αργεντινής, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ. Με τη Σεβίλλη, πραγματοποίησε 92 συμμετοχές με απολογισμό 16 γκολ και 7 ασίστ.

Στο παρελθόν, με τη φανέλα της Τότεναμ είχε 37 γκολ και 44 ασίστ σε 257 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη Ρόμα είχε 21 γκολ και 13 ασίστ σε 67 ματς. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέι, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 ματς, πριν πάρει μεταγραφή 30.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments