Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ολλανδία ο Πιρόλα για να ενσωματωθεί στην αποστολή [vid]

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ολλανδία ο Πιρόλα για να ενσωματωθεί στην αποστολή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370920] ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΠΙΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Μία από αυτές ήταν η απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα, με τον Ιταλό να βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τους “ερυθρόλευκους” να δείχνουν πως δεν βιάζονται και κάνουν μεθοδευμένες κινήσεις. Μία από αυτές ήταν η απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα, με τον Ιταλό να βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Έφτασε στην Ολλανδία η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, Λορέντσο Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός έχοντας το πλεονέκτημα της απευθείας εισόδου στο Europa League έχει ξεκινήσει αργότερα από τον καθένα τη προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς. Το γεγονός αυτό φέρνει και μία άνεση στο κομμάτι των μεταγραφών, γι’ αυτό και δεν έχουν γίνει πολλές κινήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους όσους περισσότερους γινόταν από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά έχουν ήδη αποχαιρετήσει τον Νταβίντ Κάρμο – που επέλεξε να μείνει στην Πόρτο – και τον Κώστα Φορτούνη που θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Η θέση που χρειαζόταν μεγαλύτερη ενίσχυση για τους Πειραιώτες ήταν εκείνη του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, με τον Ολυμπιακό να προχωράει σε μία κίνηση – έκπληξη για τους περισσότερους αποκτώντας τον Λορέντσο Πιρόλα που αγωνιζόταν στη Σαλερνιτάνα.

Ο Ιταλός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: “Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός σύλλογος στην Ελλάδα. Κέρδισε πρόσφατα το Conference League και επομένως φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή πορεία στο Europa League.

Ήταν λοιπόν μία εύκολη και γρήγορη απόφαση για μένα να δεχθώ την πρόταση και είμαι σίγουρος ότι έπραξα σωστά που ήρθα εδώ να παίξω”, ενώ πλέον βρίσκεται στην Ολλανδία και συναντήθηκε με το προπονητικό επιτελείο των “ερυθρολεύκων” με τη χαρά του να μη κρύβεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments