Ελλάδα

Πώς γλίτωσε τα χειρότερα ο συνοριοφύλακας στον Έβρο – Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται

Πώς γλίτωσε τα χειρότερα ο συνοριοφύλακας στον Έβρο – Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi//Πώς γλίτωσε τα χειρότερα ο συνοριοφύλακας στον Έβρο – Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται

Γιατί έχουν αποθρασυνθεί οι διακινητές

Καλά στην υγεία του είναι ο συνοριοφύλακας που δέχτηκε το περασμένο Σάββατο (20/07) πυροβολισμό στον Έβρο, ο οποίος προήλθε από την τουρκική πλευρά.

Μετά τον τραυματισμό του, οι συνάδελφοί του χωρίς να πανικοβληθούν, τον μετέφεραν με όχημα στο Σουφλί και από εκεί διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και χειρουργήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του.

Όπως αναφέρθηκε στο Open ο άνδρας είναι πολύ τυχερός, καθώς στην περίπτωση που η σφαίρα πήγαινε δυο χιλιοστά πιο κάτω τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα, αφού ενδεχομένως θα έχανε και το λεπτό του έντερο.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο ο πυροβολισμός προήλθε από σκληρούς διακινητές μεταναστών οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν ανθρώπους στο ελληνικό έδαφος.

Οι λαθροδιακινητές το τελευταίο διάστημα έχουν αποθρασυνθεί, καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, κάτι που θα τους δυσκολέψει ακόμη περισσότερο.

Ήδη, καταγράφονται σε πολλές περιπτώσεις ακραίες συμπεριφορές με αυτοκίνητα διακινητών να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα σε πόλεις και χωριά να τα αφήνουν σε πολλά σημεία, ενώ έχει παρατηρηθεί να μπαίνουν ακόμη και μέσα σε αυλές σπιτιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments