Lifestyle

Aποκλεισμός της Βανδή από τον Ατζούν – Όλο το παρασκήνιο

Aποκλεισμός της Βανδή από τον Ατζούν – Όλο το παρασκήνιο

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/desp1navandi

Τις προηγούμενες εβδομάδες το όνομα της τραγουδίστριας συμπεριλαμβανόταν στη μεγάλη λίστα της Acun Medya για τη νέα επιτροπή του «The Voice».

Το θέμα του τεράστιο «όχι» και μπράβο της της Δέσποινας Βανδή να τραγουδήσει σε συναυλία στη Σμύρνη υπό τη σημαία της Τουρκίας και του σύγχρονου ιδρυτή της Κεμάλ Ατατούρκ έχει τώρα και εγχώριες προεκτάσεις. Τις προηγούμενες εβδομάδες το όνομα της τραγουδίστριας συμπεριλαμβανόταν στη μεγάλη λίστα της Acun Medya για τη νέα επιτροπή του «The Voice».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βάσια Βασιλική Γραβάνη (@vasiliki.gravani.p)

Που βέβαια δεν υπήρχε πιθανότητα η Δέσποινα να αποδεχθεί καμία τέτοια πρόταση καθώς είναι γνωστή η πολύχρονη σχέση φιλίας και συνεργασίας με τον Νίκο Κοκλώνη οπότε και επαγγελματικά απόλυτη προτεραιότητα για την τραγουδίστρια είναι η συνέχεια της συνεργασίας με την Barking Well.

Ωστόσο τα δεδομένα ανατράπηκαν ριζικά. Η Βανδή όχι μόνο κόπηκε από τη σχετική λίστα αλλά μαθαίνω πως υπάρχει εντολή ακόμη και υποψήφιοι στο νέο «The Voice» να μην ερμηνεύσουν τραγούδι της Βανδή.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όλες τις μουσικές υποκρούσεις όλων των ριάλιτι του Ατζούν. Ήταν αναμενόμενο θα πει κάποιος καθώς είναι γνωστή και η σχέση του Τούρκου παραγωγού και καναλάρχη με την κυβέρνηση της Τουρκίας και προσωπικά με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments