Ελλάδα

Βίντεο από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού–«Τους την έπεσαν» με κράνη και κοντάρια [vid]

Βίντεο από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού–«Τους την έπεσαν» με κράνη και κοντάρια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Βίντεο από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού–«Τους την έπεσαν» με κράνη και κοντάρια [vid]

4 από τους οπαδούς που συνελήφθησαν για τα επεισόδια, είχαν ενεργό ρόλο σε πανίσχυρη συμμορία της Greek Mafia

Βίντεο ντοκουμέντο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού το περασμένο Σάββατο, εξασφάλισε το Newsbeast. Σε αυτό φαίνεται ομάδα μαυροφορεμένων χούλιγκαν, με κράνη και κοντάρια, να επιτίθεται σε άλλη ομάδα που προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και ορισμένοι να διαφύγουν.

Πρόκειται για βίντεο ντοκουμέντο από τη βραδιά που λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έπεσε ακόμη και πυροβολισμός, με έναν 22χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού να μεταφέρεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο με σφαίρα στο γόνατο κι έναν 25χρονο με τραύμα στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο.

Η έγκαιρη παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε σε συνολικά 74 συλλήψεις (ανήλικοι οι πέντε) και στον σχηματισμό βαρύτατης δικογραφίας από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικού Χώρους. Οι συλληφθέντες κατηγορήθηκαν για εγκληματική οργάνωση και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Να σημειώσουμε, ότι μία ημέρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι 4 από τους οπαδούς που συνελήφθησαν για τα επεισόδια, είχαν ενεργό ρόλο σε πανίσχυρη συμμορία της Greek Mafia και φέρονται να χρησιμοποιούσαν την ενασχόληση τους με το γήπεδο προκειμένου να στρατολογούν νέα μέλη για την εγκληματική οργάνωση του «Αρκούδου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments