Τεχνολογία

Αυτό το αυτοκίνητο έχει 682 ίππους και οθόνη 55 ιντσών!

Αυτό το αυτοκίνητο έχει 682 ίππους και οθόνη 55 ιντσών!

Πηγή Φωτογραφίας: indiatimes.com

Η Cadillac Escalade έρχεται με προσεκτικά ανανεωμένη εμφάνιση και εσωτερικό σχεδιασμό στον οποίο ξεχωρίζει το πλήρες ταμπλό-οθόνη.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι να ασχοληθεί κάποιος στην Ελλάδα με την ανανεωμένη Cadillac Escalade που παρουσιάστηκε μόλις. Ωστόσο είναι αυτή η κεντρική οθόνη που εκτείνεται σε 55 ίντσες και γεμίζει ολόκληρο το ταμπλό με pixels, εντυπωσιάζοντας από την όψη της και μόνο.

“Η Escalade ανέκαθεν ενσάρκωνε την τολμηρή αμερικανική δεξιοτεχνία, την τεχνολογία και την απόδοση, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη της πολυτέλειας στα SUV μεγάλου μεγέθους από την εισαγωγή της πριν από 25 χρόνια”, δήλωσε ο John Roth, αντιπρόεδρος της Cadillac παγκοσμίως. Ως το best-seller πολυτελές SUV μεγάλου μεγέθους στη Βόρεια Αμερική από το 2014, με πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως, η Escalade συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Η νέα Cadillac Escalade 2025 υιοθετεί σχεδιαστικά στοιχεία από τις καλύτερες στιγμές της φίρμας και φυσικά από την Cadillac IQ, με αναβαθμίσεις που ενισχύουν τη χαρακτηριστική ταυτότητα της μάρκας. Εξωτερικά, ο τολμηρός μπροστινός σχεδιασμός περιλαμβάνει στοιχεία από τα μοντέλα Celestiq και Lyriq, όπως μια φωτιζόμενη μπροστινή κορυφή και στις εκδόσεις V-Series και Premium Luxury Platinum, ένα φωτιζόμενο πλαίσιο της γρίλιας.

Η νέα Cadillac Escalade διατίθεται με νέες ζάντες 24 ιντσών και τρία νέα εξωτερικά χρώματα: Aegean Stone, Deep Sea Metallic και Latte Metallic. Εσωτερικά, η Escalade προσφέρει ένα πακέτο Executive Second Row που περιλαμβάνει τραπέζια, προσωπικές οθόνες 12,6 ιντσών, ένα πίσω κέντρο ελέγχου, διπλούς ασύρματους φορτιστές τηλεφώνων, καθίσματα με μασάζ και ηχεία στο προσκέφαλο.

H κεντρική κυρτή οθόνη 55 ιντσών, η οποία προσφέρει μια καθηλωτική και εξατομικευμένη εμπειρία infotainment με φωνητικό έλεγχο, πλοήγηση, ένα app store και πολλά άλλα, είναι όσα κάνουν το εσωτερικό περιβάλλο απολύτως ξεχωριστό. Διατίθεται επίσης το σύστημα ήχου AKG Studio με 19 ηχεία και, ως επιλογή, το σύστημα AKG Studio Reference με 36 ηχεία.Η τεχνολογία Super Cruise είναι εκεί για υποβοήθηση οδηγού και δυνατότητα hotspot Wi-Fi 5G. Προσφέρει επίσης ψυχαγωγία για τους επιβάτες, με HD streaming και συμβατότητα με προγράμματα περιήγησης.

Πηγή: .topgeargreece.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments