Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με συγκλονιστικό γαλάζιο φόρεμα στα σοκάκια της Πάρου – Κοστίζει 225 ευρώ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με συγκλονιστικό γαλάζιο φόρεμα στα σοκάκια της Πάρου – Κοστίζει 225 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/stam_tsimtsili

Η απίστευτη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Φημίζεται για το γούστο της και σε κάθε εμφάνισή της τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος του Happy Day στον ALPHA κι αφού δεν έχει να αγχώνεται για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς παραμένει εννοείται στο κανάλι, απολαμβάνει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, με την οικογένεια και τους φίλους της. Το βράδυ του Σαββάτου 20/7, λοιπόν, στην έξοδό της επέλεξε να φορέσει ίσως ένα από τα πιο συγκλονιστικά φορέματα που βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα της. Ένα υπέροχο μάξι dress, με κομψά ανοίγματα που μπορείτε κι εσείς να το βρείτε στην εταιρία LA CHAÎNE, στην τιμή των 225 ευρώ.

Η απίστευτη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Τα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να χάσει κιλά

Πάντα βαριόταν τη γυμναστική αλλά πλέον δεν λέει το ίδιο πράγμα, ειδικά όταν δοκίμασε τις pilates performer, που άλλαξαν άρδην την γνώμη της για την άσκηση αλλά και την εικόνα στο σώμα της. Με ένα μικρό διάλειμμα στις διακοπές της, άμα τη άφιξή της στο ¨κλεινόν άστυ” ξεκίνησε την προπόνησή της, κάνοντας, μάλιστα, και την επισήμανση στις αναρτήσεις της στα social: «Όταν αρχίζουμε γυμναστική λέμε κι επίσημα καλό φθινόπωρο!».

Έτσι “πουσάρει” το σώμα της να σφίξει, διατηρώντας παράλληλα τον δείκτη της ζυγαριάς της στο σωστό… νούμερο! Η συμβουλή της; “Ακόμα κι όταν δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήριο, κανε περπάτημα στη γειτονιά σου ή να ξεκίνησε κάποια άλλη δραστηριότητα που απαιτεί λίγο χρόνο και είναι αποτελεσματική”.

Το μυστικό της για bikini body

«Επιλέγω 3 φρούτα που μου προσφέρουν ό,τι χρειάζομαι μαζί με νοστιμιά!» και η λίστα της περιλαμβάνει αβοκάντο, που επιταχύνει τη μετατροπή του λίπους σε ενέργεια και ενισχύει τον μεταβολισμό, καρύδα, που προκαλεί εύκολα κορεσμό και είναι λιγότερο πιθανό να αναζητά διαρκώς ανθυγιεινά σνακ και γκρέιπφρουτ, που έρευνες δείχνουν ότι γυναίκες που το κατανάλωναν καθημερινά, έχασαν κιλά, χωρίς να αλλάξουν τίποτε άλλο στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments