Lifestyle

Ζήνα Κουτσελίνη: Απάντησε «σκληρά» 1 μήνα μετά την κατακραυγή για το «Δεν είχα χάμπουργκερ να φάω»

Ζήνα Κουτσελίνη: Απάντησε «σκληρά» 1 μήνα μετά την κατακραυγή για το «Δεν είχα χάμπουργκερ να φάω»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/zina_koutselini

Δεν το άφησε έτσι έκλεισε στόματα

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη δήλωσή της «Δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω», έναν μήνα μετά την κατακραυγή.

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια έκανε αυτήν τη δήλωση στον αέρα της εκπομπής της μετά τα πυρά που είχε δεχτεί για την τοποθέτησή όσον αφορά την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Το ίντερνετ είχε στραφεί εναντίον της παρουσιάστριας, που είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «καταστρέφεται η καριέρα» του ποινικολόγου, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην φυλακή για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα, η Ζήνα Κουτσελίνη τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου έκανε τη viral αυτή δήλωση.

Η πρώτη αντίδραση της Ζήνας Κουτσελίνη

Έναν μήνα αργότερα, το «Δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω» έγινε σκετσάκι από τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά στην παράστασή «20 χρόνια Δελφινάριο», απόσπασμα του οποίου δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Μάρκου Σεφερλή στο instagram.

Ανάμεσα στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, ξεχωρίζει εκείνο της Ζήνας Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια του Star αντέδρασε στο σατιρικό σκετς, αφήνοντας στον Μάρκο Σεφερλή μία κόκκινη καρδιά. Η ίδια αναδημοσίευσε το post στο story του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments