Οδηγός

ΑΣΕΠ: Δείτε τα αποτελέσματα 10 προκηρύξεων [Λίστα]

ΑΣΕΠ: Δείτε τα αποτελέσματα 10 προκηρύξεων [Λίστα]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//ΑΣΕΠ: Δείτε τα αποτελέσματα 10 προκηρύξεων [Λίστα]

Ενστάσεις κατά της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης δεν επιτρέπονται

H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει την έκδοση των βαθμολογιών των υποψηφίων, που έλαβαν μέρος στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση για την κάλυψη των θέσεων των Προσκλήσεων 2ΠΔΑ/2024, 4ΠΔΑ/2024, 5ΠΔΑ/2024, 6ΠΔΑ/2024, 7ΠΔΑ/2024, 8ΠΔΑ/2024, 10ΠΔΑ/2024, 11ΠΔΑ/2024, 12ΠΔΑ/2024 και 14ΠΔΑ/2024.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π., αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αποτελέσματα > Γραπτά-Βαθμολογίες.

Στο συνημμένο Γράφημα εμφανίζεται η συνολική επίδοση των 110 υποψηφίων που έλαβαν μέρος στη γραπτή εξέταση. Ο μέσος όρος επίδοσης είναι 448,44 μονάδες, η μέγιστη επίδοση είναι 697,78 μονάδες και η ελάχιστη επίδοση είναι 257,78 μονάδες.

Ενστάσεις κατά της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης δεν επιτρέπονται.

Στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, η αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου ανά Υπουργείο θα διενεργήσει:

Έλεγχο της συνδρομής των απαιτούμενων προσόντων των υποψηφίων που κατέλαβαν τις δεκαπέντε (15) πρώτες θέσεις στον πίνακα κατάταξης με βάση τα αποτελέσματα της γραπτής εξέτασης ανά προκηρυσσόμενη θέση της κάθε Πρόσκλησης. Σε περίπτωση μη συνδρομής των απαιτούμενων προσόντων για έναν ή περισσότερους εκ των ανωτέρω υποψηφίων, ελέγχονται τα δικαιολογητικά αντίστοιχου αριθμού υποψηφίων κατά σειρά κατάταξης, εφόσον υπάρχουν.

Μοριοδότηση των τυπικών εκπαιδευτικών προσόντων και των προσόντων εμπειρίας για τους ανωτέρω δεκαπέντε (15) υποψήφιους και, κατόπιν προσθήκης της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης, κατάρτιση των προσωρινών πινάκων ανά προκηρυσσόμενη θέση κάθε Πρόσκλησης.

Εξέταση τυχόν ενστάσεων και έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων ανά προκηρυσσόμενη θέση κάθε Πρόσκλησης.

Κλήση σε συνέντευξη των επτά (7) υποψηφίων με τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία προκειμένου να καταρτισθεί πίνακας με τους τρεις (3) επικρατέστερους ανά προκηρυσσόμενη θέση υποψήφιους, που θα αποσταλεί στον κατά περίπτωση εποπτεύοντα Υπουργό. Προς διευκόλυνση των υποψηφίων: Εγχειρίδιο εύρεσης βαθμολογίας με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης βαθμολογιών, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Δεδομένων του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η κοινή γραπτή ηλεκτρονική εξέταση, που διενεργήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, αφορούσε την κάλυψη των διοικητικών θέσεων του δημοσίου που συμμετείχαν στις προσκλήσεις:

  1. 2ΠΔΑ/2024 για τον Οίκο Ναύτου
  2. 4ΠΔΑ/2024 για την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Δικαιωμάτων Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου Α.Ε. την ΟΣΕ ΑΕ, την ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ και την Ελληνικό Μετρό ΑΕ
  3. 5ΠΔΑ/2024 για το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ)
  4. 6ΠΔΑ/2024 για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (OAKA) και το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού
  5. 7ΠΔΑ/2024 για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
  6. 8ΠΔΑ/2024 για τον Διαχειριστή ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης ΑΕ (ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ), την Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (ΕΑΓΜΕ), το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), το Πράσινο Ταμείο και τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ)
  7. 10ΠΔΑ/2024 για το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και το Εθνικό Θέατρο
  8. 11ΠΔΑ/2024 για το ΝΠΙΔ «Επάνοδος»
  9. 12ΠΔΑ/2024 για την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ΑΕ (ΕΡΤ ΑΕ)\
  10. 14ΠΔΑ/2024 για το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments