Οδηγός

ΑΣΕΠ: “Τρέχουν” οι αιτήσεις για 70 προσλήψεις στο υπ. Πολιτικής Προστασίας- Δείτε ειδικότητες

ΑΣΕΠ: “Τρέχουν” οι αιτήσεις για 70 προσλήψεις στο υπ. Πολιτικής Προστασίας- Δείτε ειδικότητες

Πηγή Φωτογραφίας: Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνει την πρόσληψη 70 νέων υπαλλήλων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε υποδομές που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και των πυρκαγιών του 2023.Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

70 προσλήψεις στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – Οι ειδικότητες

Δείτε την λίστα με τις ειδικότητες που ζητούνται:

  • ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί
  • ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί
  • ΠΕ Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί
  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού
  • ΠΕ Νομικών
  • ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί
  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού

70 προσλήψεις στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – Οι φορείς

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θα προβεί σε πρόσληψη προσωπικού για τη στελέχωση:

  • της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ. Δ.Ε), με έδρα την Πάτρα, της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής
  • του Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Τ.Α.Ε.Φ.Κ. Π.Θ.), με έδρα την Λάρισα, της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής
  • του Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Τ.Α.Ε.Φ.Κ. ΠΕ Ηρακλείου), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής

70 προσλήψεις στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – Πότε και πώς η υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος (ΔΑΕΦΚ-ΚΕ), της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών, του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στην οδό Δημοκρίτου 2, 151 23 Μαρούσι, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά, είτε τέλος ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected].

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments