Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Δεν απουσίαζα, έδωσα πολύ μεγάλες μάχες όταν η χώρα κινδύνευε [vid]

Διαμαντοπούλου: Δεν απουσίαζα, έδωσα πολύ μεγάλες μάχες όταν η χώρα κινδύνευε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Διαμαντοπούλου: Δεν απουσίαζα, έδωσα πολύ μεγάλες μάχες όταν η χώρα κινδύνευε [vid]

Η μεγάλη προσέλευση στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει μεγάλη νίκη σχολίασε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου

«Στα δύσκολα χρόνια ήμουν παρούσα στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου, απαντώντας σε όσους τις επιρρίπτουν κατηγορίες περί απουσίας. Μιλώντας στο OPEN, σημείωσε πως έλειπε από την κομματική ζωή και αυτό ήταν μία «συνειδητή επιλογή».

«Έδωσα πολλές μάχες για τη χώρα», επισήμανε η Άννα Διαμαντοπούλου και υπογράμμισε πως «ποτέ δεν ήμουν απομακρυσμένη από την πολιτική ταυτότητα, τη σοσιαλδημοκρατική», την οποία χαρακτήρισε ως την πιο επιτυχημένη.

Στη συνέχεια, η ισχυρίστηκε πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε το ΠΑΣΟΚ με νέα ηγεσία και νέα ατζέντα να κάνει τη διαφορά. Σχετικά με τη συζήτηση «αν το ΠΑΣΟΚ πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή προς τη ΝΔ», «αυτό είναι μια συζήτηση ήττας», είπε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Αμέσως μετά, η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ μίλησε για τη σχέση της με τον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου πρότεινε να τρέξω σε μια διεθνή κούρσα. Ήταν μια εθνική αποστολή».

Διαμαντοπούλου: Υπάρχει συνεργασία με όλα τα κόμματα, πλην φασιστών, αν πρόκειται για το καλό της χώρας

Όσον αφορά στην αυτοκριτική του ΠΑΣΟΚ, η κα Διαμαντοπούλου απάντησε: «Έπρεπε να είχε γίνει αυτοκριτική για όλα τα “θολά” μηνύματα του ΠΑΣΟΚ», ώστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έπρεπε να γίνει «επίθεση και λιντσάρισμα στο Νίκο Ανδρουλάκη». Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν βλέπει κάποια αριστερή ατζέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείσα αν βλέπει κοινό βηματισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου είπε πως «φυσικά και θα υπάρχει συνεργασία με όλα τα κόμματα, πλην φασιστών, αν πρόκειται για το κοινό καλό της χώρας».

«Η μεγάλη επιτυχία και νίκη θα είναι να έχουμε μεγάλη προσέλευση» στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είπε στη συνέχεια βάζοντας τον πήχη προσέλευσης στις 400 χιλιάδες και κάνοντας λόγο για «αλλαγή σκηνικού». Πρόσθεσε πως το στοίχημα θα είναι να ξανασυστηθούμε, να μεγαλώσουμε και να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ σε νέα εποχή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments