Αθλητισμός

Βιεϊρίνια: Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα, τώρα θέλω να πάμε στο Champions League

Βιεϊρίνια: Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα, τώρα θέλω να πάμε στο Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: [370968] CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ//EUROKINISSI

«Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει τον «κορμό» της περσινής σεζόν, στην οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, στάθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Από εκεί και πέρα, ο εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου τόνισε πως ο τελευταίος του στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά στο Champions League, καθώς ο ίδιος έχει κατακτήσει ό,τι μπορούσε με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Έχουμε κρατήσει τον κορμό από πέρσι, διαθέτουμε παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη, οπότε θεωρώ πως είναι μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Όμως προέχει το αυριανό παιχνίδι και πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς που έρχεται ξεχωριστά», ανέφερε αρχικά.

«Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα με τον ΠΑΟΚ, για μένα η παρουσία στο Champions League είναι ο τελευταίος στόχος που θέλω να πετύχω με την ομάδα. Δεν είναι μόνο δικός μου στόχος, αλλά και όλης της ομάδας. Ξέρουμε ότι έχουμε μια ακόμη ευκαιρία φέτος και δεν θέλουμε να πάει χαμένη», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα για έναν από τους μεγάλους στόχους που έχουμε βάλει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments