Ελλάδα

Αρκαδία: «Πέταξε τον άνδρα μου στο αμάξι, μπήκε μέσα και φώναζε «Τι είπες μωρή π@@@@@@;»

Αρκαδία: «Πέταξε τον άνδρα μου στο αμάξι, μπήκε μέσα και φώναζε «Τι είπες μωρή π@@@@@@;»

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 41ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ 34ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 64ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η απολογία της 34χρονης

Από μία λεκτική παρενόχληση εντός του χώρου εστίασης όπου βρισκόταν με τον σύζυγό της και το τριών ετών παιδί της τόνισε η 34χρονη γυναίκα πως ξεκίνησε ο καβγάς που οδήγησε σε τραγωδία, με τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με το Star, στην κατάθεσή της η γυναίκα ανέφερε πως ο 64χρονος την πλησίασε και την παρενοχλούσε και μετά από μία φράση του αποφάσισε με τον σύζυγό της να πάρουν το παιδί και να φύγουν.

Όπως ισχυρίστηκε, ο άνδρας «σε κατάσταση μέθης και εξαγριωμένος» τους ακολούθησε, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τελικά να βρίσκεται νεκρός.

«Μας ακολούθησε και μας είπε “μη φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί”. Φαινόταν μεθυσμένος και εξαγριωμένος. Εγώ, ακούγοντας αυτά τα λόγια, του είπα: ”Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε αυτή τη στιγμή”. Τότε ο άνδρας μου, που δεν είχε προλάβει ακόμη να μπει στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε γιατί μας ακολουθεί» φέρεται να είπε αρχικά η γυναίκα.

«Με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άνδρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα. Με μία ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος, μπαίνοντας ο μισός μέσα στο όχημα και στράφηκε προς τα μέρος μου και μου είπε: ”Τι είπες μωρή π@@@@@@;”. Τότε εγώ άρχισα να του φωνάζω έντονα και να του λέω: ”Τι κάνεις; Φύγε. Δεν σέβεσαι ότι έχω μικρό παιδί στο αμάξι;”. Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό».

Ακολούθησε το βίαιο επεισόδιο, κατά το οποίο ο 64χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ η ίδια στο τέλος της κατάθεσής της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Λυπάμαι πάρα πολύ που χάθηκε μία ζωή και δε το χωρά το μυαλό μου ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε μένα και τον σύζυγό μου εξαιτίας ενός τσακωμού».

Η γυναίκα φέρεται να φώναζε επίσης για βοήθεια, καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ, και από τις φωνές εμφανίστηκαν κάποια άτομα που προσπάθησαν να χωρίσουν τον σύζυγό της και το θύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments