Ελλάδα

«Ο εθισμός του στο τζόγο δημιουργούσε κινδύνους» – Καταπέλτης η κατάθεση της Πολυζωγοπούλου για τον Λύτρα

«Ο εθισμός του στο τζόγο δημιουργούσε κινδύνους» – Καταπέλτης η κατάθεση της Πολυζωγοπούλου για τον Λύτρα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Ο εθισμός του στο τζόγο δημιουργούσε κινδύνους» – Καταπέλτης η κατάθεση της Πολυζωγοπούλου για τον Λύτρα

«Αντιλαμβανόμουν ότι κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ξενυχτούσε και η συμπεριφορά του προσομοίαζε με εφήβου»

Για τον εθισμό του Απόστολου Λύτρα στον τζόγο μίλησε στη συμπληρωματική της κατάθεση στο γραφείο της ανακρίτρια στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η εν διαστάσει σύζυγος του κακοποιητή, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού αποκάλυψε πως ο ποινικολόγος είχε αρχίσει να παίζει ξανά υπέρογκα ποσά στον τζόγο, ενώ είπε πως στο παρελθόν ο Απόστολος Λύτρας είχε επισκεφθεί και σύμβουλο ψυχικής υγείας για να αντιμετωπίσει αυτό του το πάθος.

«Πήγαινε σε χαρτοπαικτική λέσχη, όχι νόμιμη, η οποία σύμφωνα με τα όσα είχα αντιληφθεί και μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος, ήταν στα βόρεια προάστια, ίσως σε κάποιο ξενοδοχείο. Σπαταλούσε υπέρογκα ποσά από τα οικογενειακά μας εισοδήματα και επιπλέον ο εθισμός του στο τζόγο δημιουργούσε γενικότερους κινδύνους για την οικογένειά μας», είπε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Από το 2018 μέχρι και το 2022 τα πράγματα εξομαλύνθηκαν, όταν ξαφνικά της ζήτησε να πάει διακοπές μόνος του. Τότε αντιλήφθηκε ότι είχε υποτροπή και πάλι με τον τζόγο, αυτή τη φορά παίζοντας από το κινητό του τηλέφωνο.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και αντιλαμβανόμουν ότι κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ξενυχτούσε και η συμπεριφορά του προσομοίαζε με εφήβου. Όταν επέστρεψε ήταν παντελώς αδιάφορος προς εμένα και το παιδί. Άρχισε σταδιακά και κλιμακούμενα α προβαίνει σε υπέρογκες σπατάλες. Είχε αγοράσει αρκετά πανάκριβα αυτοκίνητα», φέρεται να κατέθεσε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας για τον Απόστολο Λύτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments