Διεθνή

Κάμαλα Χάρις: Το Freedom της Beyoncé θα είναι το μουσικό «χαλί» της εκστρατείας της

Κάμαλα Χάρις: Το Freedom της Beyoncé θα είναι το μουσικό «χαλί» της εκστρατείας της

Πηγή Φωτογραφίας: Solare

Η Beyoncé υποστηρίζει σταθερά υποψηφίους των Δημοκρατικών - Είχε στηρίξει και την Χίλαρι Κλίντον στην προσπάθειά της να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, αφού εξασφάλισε τον απαιτούμενο αριθμό των εκλεκτόρων για το χρίσμα των Δημοκρατικών και δωρεές 81 εκατ. δολαρίων σε χρόνο – ρεκόρ, επέλεξε και το τραγούδι που θέλει να ακούγεται ως υπόκρουση στον αγώνα δρόμου των 106 ημερών, που έχει μπροστά της, έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό δεν είναι άλλο από το Freedom της Beyoncé και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN η δημοφιλής και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια έχει ήδη δώσει την έγκριση για τη χρήση του.

Η Beyoncé, η οποία είναι γνωστή για τη διατήρηση αυστηρών κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με τη μουσική της, ενέκρινε γρήγορα την καμπάνια της Harris όταν ζήτησαν άδεια να χρησιμοποιήσουν το “Freedom” τη Δευτέρα – λίγες ώρες πριν βγει στο τραγούδι, πρόσθεσε η πηγή.

Ενώ η Beyoncé δεν έχει εκφράσει επισήμως τη στήριξή της στη Χάρις από τότε που ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία, το να της παραχωρήσει την άδεια να χρησιμοποιήσει το «Freedom» ως τραγούδι της καμπάνιας δείχνει ότι στέκεται στο πλευρό της.

Ούτε η εκστρατεία της Χάρις ούτε εκπρόσωπος της Beyoncé απάντησαν στα αιτήματα του CNN για σχολιασμό. Η μητέρα της Beyoncé, Τίνα Νόουλς, πάντως, εξέφρασε τη στήριξή της στη Χάρις την Κυριακή, λίγο μετά την ανακοίνωση του Μπάιντεν. “Νέα, αιχμηρή, με ενέργεια !!!!” έγραψε στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία της με την αντιπρόεδρο Χάρις.

Η Beyoncé υποστηρίζει σταθερά υποψηφίους των Δημοκρατικών. Το 2013, τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στην ορκωμοσία του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Το 2016, η Beyoncé και ο σύζυγός της Jay-Z ήταν πρωτοσέλιδο σε μια προεκλογική συναυλία για την Χίλαρι Κλίντον στο Κλίβελαντ του Οχάιο, με τους χορευτές της ντυμένους με μπλε παντελόνια για να τιμήσουν τη γυναίκα που θα μπορούσε να ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος.

«Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει βλέποντας μια γυναίκα να ηγείται της χώρας μας και γνωρίζοντας ότι οι δυνατότητές της είναι απεριόριστες», είχε πει τότε η Beyoncé. «Και γι’ αυτό είμαι μαζί της».

Το 2020, η Beyoncé υποστήριξε το «εισιτήριο» Μπάιντεν – Χάρις.

Να θυμίσουμε ότι το “Freedom”, στο οποίο συμμετέχει και ο Kendrick Lamar, έκανε το ντεμπούτο του στο άλμπουμ της “Lemonade”. Το τραγούδι που ήταν υποψήφιο για Grammy έγινε ύμνος σε πολλές διαδηλώσεις μετά τον θάνατο του George Floyd το 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments