Lifestyle

Είπε μόνο μία λέξη πριν ξεψυχήσει: Τα τελευταία λόγια της Ντέμης Γεωργίου, έτσι ειδοποίησε για τον θάνατό της

Είπε μόνο μία λέξη πριν ξεψυχήσει: Τα τελευταία λόγια της Ντέμης Γεωργίου, έτσι ειδοποίησε για τον θάνατό της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@demmygeorgiou)

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα – Η Ντέμη Γεωργίου ειδοποίησε με μία λέξη πως πεθαίνει.

To τελευταίο μήνυμα που κατάφερε να στείλει Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης.

Η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef έφυγε από τη ζωή αφότου διαγνώστηκε με οξεία βακτηριακή λοίμωξη η οποία την οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demmy P. Georgiou Official (@demmygeorgiou)

Οι γιατροί είχαν από την Κυριακή κιόλας προετοιμάσει τους οικείους της για τον θάνατό της, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαιτέρως πολύπλοκη. Μετά τη διάγνωσή της με οξεία βακτηριακή μόλυνση, υπήρξε ραγδαία επιδείνωση σε πολλά όργανα, μεταξύ των οποίων ο εγκέφαλος και το πάγκρεας, κάτι που οδήγησε την 39χρονη σε σηψαιμικό σοκ.

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Ντέμης Γεωργίου

Όπως αποκάλυψε ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Έστειλε ένα μήνυμα, ‘Σβήνω’. Σε 10 λεπτά η φίλη της πήγε στο σπίτι τους, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ… Έμεινε εκεί το βράδυ και την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα…»

Η Αντριάνα Μανέττα είπε με κλάματα για την Ντέμη Γεωργίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή: «Μέχρι να την φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση. Χάθηκαν κρίσιμες ώρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο, την επόμενη ημέρα βρέθηκε και την μετέφεραν. Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments