Πολιτική

Γιαννακοπούλου: Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη, καθώς έχει μια δυνητική ψήφο 35-40%

Γιαννακοπούλου: Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη, καθώς έχει μια δυνητική ψήφο 35-40%

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Γιαννακοπούλου: Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη, καθώς έχει μια δυνητική ψήφο 35-40%

Η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η κυριαρχία Μητσοτάκη έχει λήξει ανεπιστρεπτί

«Το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι ο αριθμός των υποψηφίων, αλλά οι πολιτικές που προτείνουμε σαν παράταξη για τις αγωνίες των Ελλήνων πολιτών», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας την Τρίτη (23/7) σε εκπομπή του ΣΚΑΙ σχολίασε: «Δυστυχώς ο κόσμος που έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνθηκε σε εμάς ως ενδιάμεση λύση. Δεν μπορέσαμε να πιάσουμε το νήμα, παρά το ότι ήμασταν δεύτερο κόμμα από τον Νοέμβρη έως τον Γενάρη» και αναφερόμενη στις φήμες των πιθανών συμμαχιών για τον δεύτερο γύρο, είπε κατηγορηματικά ότι αυτό που αφορά την ίδια είναι αποκλειστικά η δική της υποψηφιότητα, που χαρακτηρίζεται από τον καθαρό λόγο.

«Πρέπει πάνω από όλα να δούμε πάνω σε ποια βάση θα κάνουμε προγραμματικό διάλογο. Μπορούμε για παράδειγμα να συμφωνήσουμε σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών ή τον φράκτη στον Έβρο;» πρόσθεσε εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι η δυναμική του ΠΑΣΟΚ ως ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη τη σήμερον ημέρα, καθώς η παράταξη έχει μια δυνητική ψήφο 35-40%. 

Η Νάντια Γιαννακοπούλου σημείωσε ότι η κυριαρχία Μητσοτάκη έχει λήξει ανεπιστρεπτί, ωστόσο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «πρέπει να σταματήσουμε να κρατάμε ομπρέλα όταν βρέχει ψηφοφόρους».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιστολή που απέστειλε στα αρμόδια όργανα του κόμματος, όπου καταγγέλλει ότι δεν της δίνουν το μητρώο μελών, ενώ το έχουν ανθυποψήφιοί της.

Καταληκτικά αναρωτήθηκε: «Πώς ακριβώς δείχνει κάτι τέτοιο ότι είμαστε κόμμα θεσμικό και τι παράδειγμα δίνει αυτό για το θεσμικό κράτος που θέλουμε;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments