Πολιτική

Τινάχτηκε στον αέρα η συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Κασσελάκη με Γεροβασίλη και άλλους 7

Τινάχτηκε στον αέρα η συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Κασσελάκη με Γεροβασίλη και άλλους 7

Πηγή Φωτογραφίας: Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η νέα διαφωνία προέκυψε για την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου, καθώς συμπίπτει με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για νέο πρόεδρο - Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση Γεροβασίλη, Φλαμπουράρης, Ραγκούσης, ο Θεοχαρόπουλος και Ζαχαριάδης

Στον αέρα τινάχθηκε η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και ο Αντώνης Αντζολέτος, υπήρξε νέα διαφωνία και σύγκρουση της Όλγας Γεροβασίλη και άλλων στελεχών του κόμματος με αφορμή την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη, έθεσαν θέμα με την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συμπίπτει με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είπε – για πολλοστή φορά- ότι όποιος διαφωνεί μαζί του, μπορεί να αποχωρήσει.

Η φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε αντιδράσεις, που οδήγησε στην αποχώρηση από τη συνεδρίαση του κόμματος οκτώ στελεχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γεροβασίλη και ο κ. Φάμελλος έθεσαν αρχικά το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής, λέγοντας πως είναι unfair να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στις εισηγήσεις των αλλαγών που ετοιμάζει για το καταστατικό, ενώ άλλα στελέχη είπαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το συνέδριο δύο εβδομάδες αργότερα.

Στο σημείο αυτό, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε ότι «όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, να σηκωθεί να φύγει».

Η προτροπή του προέδρου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και κάποιοι του ζήτησαν να ανακαλέσει. Τότε αποχώρησαν τα οκτώ στελέχη που είχαν υπογράψει το κείμενο της προηγούμενης εβδομάδας. Ανάμεσά τους ήταν η κυρία Γεροβασίλη, ο κ. Φλαμπουράρης, ο κ.Ραγκούσης, ο κ. Θεοχαρόπουλος και ο κ. Ζαχαριάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments