Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα [3-2]

ΠΑΟΚ: Προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα [3-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [370994] CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-2 της Μπάνια Λούκα στην Τούμπα με τρεις κεφαλιές των Κουλιεράκη και Εκόνγκ
Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-2 της Μπάνια Λούκα στην Τούμπα με τρεις κεφαλιές των Κουλιεράκη και Εκόνγκ και την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στη Βοσνία για να κλειδώσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο «Δικέφαλος» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν δεν είχε ενέργεια, ένταση και ρυθμό, αντιμετώπισε αρκετά θέματα στα μετόπισθεν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση της Μπάνια Λούκα και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Σκόρερ ο Κουλιεράκης (δυο γκολ) και ο Εκόνγκ για τον ΠΑΟΚ που ισοφαρίστηκε δύο φορές, αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε και σε μία εβδομάδα στη ρεβάνς της Βοσνίας θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Δύο γκολ ο Κουλιεράκης, πολλά θέματα πίσω

Αρκετά μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Τούμπας. Χωρίς ρυθμό και σωστές μεταβιβάσεις, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου «πούλαγαν» εύκολα τη μπάλα και δεν μπορούσαν  να πλησιάσουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Έτσι, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στη Μπάνια Λούκα. Οι Βόσνιοι απείλησαν στο 14’ με κεφαλιά του Λούκιτς, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία του Κοτάρσκι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Μπάμπα, Οζντόεφ (68′ Καμαρά), Σβαμπ (85′ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ (68′ Αντρίγια), Μουργκ (60′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (68′ Σαμάτα).

Στον πάγκο: Τσιφτσής, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Βιεϊρίνια, Θυμιάνης, Ράφα.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (72′ Χρέγια), Σκόρουπ, Γκράχοβατς, Βούκοβιτς (89′ Τσάβιτς), Σάβιτς (85′ Βράνιες), Κουλάσιν, Λούκιτς (89′ Χάσουκιτς).

Στον πάγκο: Γκρούγιτς, Μιλίσεβιτς, Πέγιοβιτς, Ντάγιτς, Σούμπιτς, Σούσιτς, Καρακλάγιτς, Μάρτσετιτς.

Διαιτητής: Νταβίντ Σμάιτς (Σλοβενία) Βοηθοί: Νταβίντ Γκάμπρονετς (Σλοβενία), Τόμας Τσέρνε (Σλοβενία) Τέταρτος: Ντέγιαν Μπάλατσιτς (Σλοβενία)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments