Πολιτική

Παπαστεργίου: Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ο Προσωπικός Αριθμός – Τι θα προσφέρει

Παπαστεργίου: Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ο Προσωπικός Αριθμός – Τι θα προσφέρει

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παπαστεργίου: Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ο Προσωπικός Αριθμός – Τι θα προσφέρει

''Ο Προσωπικός Αριθμός από την πλευρά μας είναι έτοιμος από την ώρα που θα πατήσουμε το κουμπί", δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου

«Ο Προσωπικός Αριθμός από την πλευρά μας είνα έτοιμος από την ώρα που θα “πατήσουμε το κουμπί”», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου και πρόσθεσε ότι «στην ουσία από την ώρα που το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος που έχει διαμορφωθεί, θα σταλεί για δημοσίευση σε μερικές μέρες, θα είναι πλέον Προεδρικό Διάταγμα».

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» τόνισε: «Σημασία έχει όχι απλά να τον βγάλουμε, αλλά να μπορέσει ο Προσωπικός Αριθμός να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα του πολίτη και να απλοποιήσει διαδικασίες».

Τι θα προσφέρει

Σχετικά με το τι θα προσφέρει, ο κ. Παπαστεργίου είπε ότι με τη βοήθεια του Προσωπικού Αριθμού θα μπορέσουμε να διορθώσουμε τα χιλιάδες λάθη που υπάρχουν στα διάφορα μητρώα του ελληνικού Δημοσίου.

«Θεωρώ πώς μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα έχουμε τον Προσωπικό Αριθμό», τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής του ψηφιακού εισιτηρίου στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Όπως εξήγησε: «Θα πρέπει να αγοράσουμε το εισιτήριό μας με όποιον τρόπο το αγοράζαμε. Πλέον είναι σαφές πάνω στο εισιτήριο, γράφει ότι το παρόν δεν είναι εισιτήριο, στην ουσία είναι το QR Code το οποίο αφού κατεβάσεις το Wallet και γραφτείς στο ΕΜΕπ και με ένα κουμπί να σκανάρουν το QR Code που θα δούνε και να μπει το εισιτήριο στο Wallet».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments