Αθλητισμός

Οι Αγγελόπουλοι σχολίασαν τη δήλωση του Σλούκα περί έλλειψης σεβασμού στο πρόσωπό του

Οι Αγγελόπουλοι σχολίασαν τη δήλωση του Σλούκα περί έλλειψης σεβασμού στο πρόσωπό του

Πηγή Φωτογραφίας: [369784] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Για πρώτη φορά οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασαν τη δήλωση του Κώστα Σλούκα
Για πρώτη φορά οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασαν τη δήλωση του Κώστα Σλούκα περί έλλειψης σεβασμού προς το πρόσωπο του, χαρακτηρίζοντας την λανθασμένη.

«Εδώ είμαστε για τον Σάσα. Εμείς μιλάμε λίγο, ίσως είναι λάθος. Όταν έχουμε να πούμε κάτι το λέμε. Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα στον Κώστα, τον στήριξε, τον πίστεψε. Η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής. Ίσως πιεζόταν. Περίμενα ότι θα την είχε ανακαλέσει και θα είχε πει συγγνώμη. Εμείς δεν έχουμε μιλήσει. Ήρθε σε μία συνάντηση καθυστερημένη εξαιτίας του, έγινε μια κουβέντα σε καλό κλίμα και μετά αποχώρησε. Από τότε δεν έχει γίνει καμία άλλη επαφή. Τα όσα είχε πει δεν στέκουν, θα το έχει μετανιώσει», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, σχολίασε: «Ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα. Ο ίδιος μειώνει την ιστορία του. Δεν κάναμε δηλώσεις για τον Σλούκα, δεν δηλώσαμε κάτι. Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις στους τελικούς. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε. Έκανε μία επαγγελματική απόφαση και είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος μειώνει τον εαυτό του και τα όσα έκανε εδώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments