Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Μπότεφ: Πάνε για ρεβάνς “φωτιά” οι πράσινοι [2-1]

Παναθηναϊκός Μπότεφ: Πάνε για ρεβάνς “φωτιά” οι πράσινοι [2-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [371020] EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Για 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελέγχει απόλυτα το πρώτο παιχνίδι του με την Μπότεφ για τον Β’ προκριματικό του Europa League, είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Γερεμέγεφ (8’) και Μπακασέτα

Για 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελέγχει απόλυτα το πρώτο παιχνίδι του με την Μπότεφ για τον Β’ προκριματικό του Europa League, είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Γερεμέγεφ (8’) και Μπακασέτα (44’ πέναλτι), όμως ένα λάθος του Βιλένα και το γκολ του Κόροβετς, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να πάρουν «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς. Το «τριφύλλι» νίκησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ, περνώντας αρκετά «δύσκολα» στο τελευταίο τέταρτο λόγω ατομικών λαθών στον άξονά του και πλέον θα πάει σε μία εβδομάδα (1/8) στο Πλόβντιβ με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα, για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να πάρει τα ηνία του ματς από νωρίς και βρήκε το γκολ που έψαχνε μόλις στο 8ο λεπτό. Μετά από διώξιμο της βουλγαρικής άμυνας και κόντρα-γέμισμα του Μλαντένοβιτς, ο Γερεμέγεφ έκανε υπέροχη κίνηση όντας καλυπτόμενος, κοντρόλαρε εξαιρετική την μπάλα που «έπεσε» από πολύ ψηλά και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τους «πράσινους» (η μπάλα χτύπησε λίγο και στην πλάτη του Ταμ).

Οι «πράσινοι» πλησίασαν στο 2-0 στο 36’ όταν από γύρισμα του Τζούριτσιτς, ο Βιλένα πλάσαρε με τη μία, όμως έδιωξαν οι αμυντικοί της Μπότεφ πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή, ενώ στο 43’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Τζούριτσιτς από τον Ταμ. Ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0 στο 44ο λεπτό.

Διαιτητής: Ντέιβντ Φούξμαν (Ισραήλ)

Κίτρινες: 69’ Μαντσίνι – 30’ Ετό, 33’ Περέρα, 81’ Κόροσετς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (89’ Ίνγκασον), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα (74’ Μαξίμοβιτς), Μαντσίνι (74’ Λημνιός), Μπακασέτας, Τζούριτσιτς (89’ Βέρμπιτς), Γερεμέγεφ (78’ Σπόραρ).

ΜΠΟΤΕΦ (Ντούσαν Κέρκεζ): Ίγκονεν, Μίνκοφ, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης, Ετό (63’ Κόροσετς), Περέρα (70’ Καραμπέλιοφ), Ακερέ (80’ Ντιαμπατέ), Ποπόφ (80’ Ουκάκι), Νουατσούκου, Ουγιάχ (70’ Σέκουλιτς).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments