Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Μπότεφ: Πού θα δείτε το ματς για τον προκριματικό γύρο του Europa League

Παναθηναϊκός – Μπότεφ: Πού θα δείτε το ματς για τον προκριματικό γύρο του Europa League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παναθηναϊκός - Μπότεφ: Πού θα δείτε το ματς για τον προκριματικό γύρο του Europa League

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ (25/7, 21:00) στο πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (25/7, 21:00) στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Με σημαντικές απουσίες αλλά το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα στην ευρωπαϊκή λίστα οι «πράσινοι», αφου ο Τετέ αναμένεται να είναι στο ΟΑΚΑ απόψε.

Σε ποιους δεν υπολογίζει ο Αλόνσο

Στα αγωνιστικά, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό στον ώμο, αλλά και τους Ρούμπεν Πέρεθ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν, που «κόπηκαν» από τη λίστα.

Από την άλλη η Μπότεφ δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αφού ο προπονητής της ομάδας, Nτούσαν Κερκέζ, είδε τον Τσέρνεφ να επιστρέφει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τον υπολογίζει κανονικά.

Διαιτητής θα είναι ο Nταβίντ Φουξμάν (Ισράηλ) και βοηθοί του οι Μπαρμπίρο – Κολτούνοφ (Ισραήλ). Στο VAR ο Μπαρ Νατάν (Ισραήλ) και AVAR ο Νταβίντ Ελίας Μπιτόν (Ισραήλ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments