Ελλάδα

Ξυλοδαρμός στην Κρήτη: Προβλήματα και στην όρασή του – Έχει σπάσει το κρανίο του σε τρία σημεία

Ξυλοδαρμός στην Κρήτη: Προβλήματα και στην όρασή του – Έχει σπάσει το κρανίο του σε τρία σημεία

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αναζητούν τους δράστες - Θέμα ωρών οι σύλληψή τους

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο Ελληνοκαναδός τουρίστας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από παρέα Κρητικών σε μπαρ του Ηρακλείου, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο.

Το χρονικό

Η βίαιη επίθεση σημειώθηκε στις 16 Ιουλίου 2024, όταν ο 49χρονος μαζί με την οικογένειά του βρισκόταν σε μπαρ του Ηρακλείου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας νεαρός που κρατά τσιγάρο ακουμπά με την καύτρα στο χέρι τον τουρίστα, ο οποίος γυρνά προς το μέρος του και του μιλάει. Αυτό αποτέλεσε την αρχή του καβγά, με τους Κρητικούς να μη διστάζουν να σπρώξουν με δύναμη τη σύζυγο του 49χρονου και τα παιδιά του.

Γρήγορα η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το μπαρ, με τους Κρητικούς να ξυλοκοπούν με απίστευτη αγριότητα τον 49χρονο μπροστά ματιά των παιδιών και της συζύγου του. Όλα τα χτυπήματα ήταν στοχευμένα στο κεφάλι, προκαλώντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον ομογενή.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας των χτυπημάτων είναι το γεγονός ότι έχει σπάσει το κρανίο του σε τρία σημεία, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν 40 μεταλλικά εξαρτήματα, ενώ του έγιναν 60 ράμματα στο κεφάλι.

Αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του

Ο ομογενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αφού δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη οι βλάβες που υπέστη από τη βιαιότητα του ξυλοδαρμού.

Μάλιστα, έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με την περιφερειακή του όραση και δυσκολεύεται να δει καθαρά. Συγκεκριμένα, ο 49χρονος δυσκολεύεται να δει καθαρά όταν στρέφει το βλέμμα του ψηλά.

Σήμερα, Πέμπτη (25/7), θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εξεταστεί τι συμβαίνει με την όρασή του, καθώς ενδέχεται να έχει πειραχτεί κάποιο νεύρο.Σημειώνεται ότι το θύμα της βάναυσης επίθεσης τις προηγούμενες μέρες είχε υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο, με τους γιατρούς να του κάνουν 60 ράμματα στο κεφάλι! Όπως διακρίνεται στην ακτινογραφία που του έκαναν οι γιατροί, το θύμα έχει σπάσει το κρανίο του σε τρία σημεία.

Ο διευθυντής της γναθοχειρουργικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Μαστοράκης, είπε προ ημερών ότι τα τραύματα του 49χρονου παρουσιάζουν βελτίωση, δεν θα του αφήσουν μόνιμη βλάβη και δεν θα χρειαστεί να κάνει δεύτερο χειρουργείο.Υπενθυμίζεται ότι τον τραυματία επισκέφθηκε προχθες η πρέσβης του Καναδά, Άννα-Καρίν Άσελιν. Η πρέσβης ήρθε στο Ηράκλειο με πρωινή πτήση για να λάβει ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση υγείας του ομογενούς, ενώ στη συνέχεια μετέβη και στην Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών για τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments