Ελλάδα

Νέα τραγωδία μέσα σε 24 ώρες στην Πάτρα: Και άλλη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα – Νεκρό το βρέφος

Νέα τραγωδία μέσα σε 24 ώρες στην Πάτρα: Και άλλη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα – Νεκρό το βρέφος

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νέα τραγωδία μέσα σε 24 ώρες στην Πάτρα: Και άλλη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα - Νεκρό το βρέφος

Νέα τραγωδία με έγκυο γυναίκα συνέβη στην Πάτρα - Το βρέφος δεν τα κατάφερε να διατηρηθεί στη ζωή

Σοκάρει η είδηση για δεύτερη σοβαρή επιπλοκή εγκύου στο τέλος της εγκυμοσύνης στην Πάτρα μέσα σε ένα 24ωρο, που οδήγησε σε μια νέα τραγωδία με την απώλεια του βρέφους το οποίο κυοφορούσε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Tempo24, την ώρα που η Πάτρα και το πανελλήνιο έχουν συγκλονιστεί από τον χαμό της εγκύου στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από σκληρή μάχη (το βρέφος διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό) έρχεται ένα νέο περιστατικό – καρμπόν, με έγκυο που παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή με την άτυχη Κατερίνα, ούσα σχεδόν στην ίδια ηλικία και όλα να διαδραματίζονται στην ίδια κλινική και το ίδιο χρονικό διάστημα!

Η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ κι ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Τελικά, έχασε το βρέφος ωστόσο η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πάτρα: Το χρονικό του θανάτου της 38χρονης εγκύου μετά την τριπλή ανακοπή

Η θλιβερή αυτή είδηση έρχεται στον απόηχο του θανάτου της 38χρονης εγκύου που είχε νοσηλευτεί, όπως αναφέρθηκε, στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr μεταφέρθηκε την Τετάρτη (24/07) εκτάκτως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, κατόπιν παρότρυνσης της γυναικολόγου που την παρακολουθούσε, καθώς είχε νοιώσει έντονους πόνους. Ο σύζυγός της κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο και συνόδευσε τη σύζυγό του μέχρι το νοσοκομείο, όπου έξω από τα επείγοντα διαπίστωσαν πως αιμορραγούσε. Ο ίδιος φώναζε προς το νοσηλευτικό προσωπικό, ότι η γυναίκα του δεν έδειχνε να είναι καλά και «πάγωνε». Τελικά, όπως αποδείχθηκε, είχε δίκιο, αφού όπως διαπιστώθηκε η 38χρονη υπέστη τριπλή ανακοπήδιασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείουμε τους γιατρούς να προχωρούν άμεσα σε επέμβαση, προκειμένου να της πάρουν το μωρό. Το βρέφος δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Το υποκείμενο νόσημα που έπασχε

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε μεσογειακή αναιμία και παρά το γεγονός ότι πάλεψε για αρκετές ώρες, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, τελικά δεν τα κατάφερε.

Η 38χρονη ήταν μητέρα και ενός 8χρονου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments