Διεθνή

Τραμπ: Η Κάμαλα Χάρις είναι μια τρελή της αριστεράς

Τραμπ: Η Κάμαλα Χάρις είναι μια τρελή της αριστεράς

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Ευθεία επίθεση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Άγρια φραστική επίθεση κατά της νέας αντιπάλου του εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλώντας την Κάμαλα Χάρις «τρελή της ριζοσπαστικής αριστεράς» και « υπερφιλελεύθερη κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε καταστροφή που προκάλεσε ο Μπάιντεν».

«Θα καταστρέψει τη χώρα μας» αν εκλεγεί στο ανώτατο πολιτικό και πολιτειακό αξίωμα, διαβεβαίωσε ο Τραμπ από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας στην πρώτη του προεκλογική ομιλία μετά την ανακοίνωση την Κυριακή του Τζο Μπάιντεν ότι εγκαταλείπει την εκστρατεία για την επανεκλογή του και αφότου κατέστη σαφές πως η αντιπρόεδρός του θα τον αντικαταστήσει στο ψηφοδέλτιο.

Στην ομιλία του με τη συνηθισμένη του κόκκινη γραβάτα ο Τραμπ δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση αυτοσυγκράτησης έναντι της αντιπάλου του, στην οποία φόρεσε νέο παρατσούκλι, «Κάμαλα η ψεύτρα».

Ο Τραμπ αναφέρθηκε επί μακρόν και στην απόφαση του Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα, κατηγορώντας τους «ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος» πως ανάγκασαν τον απερχόμενο πρόεδρο να εγκαταλείψει τη μάχη κατά τρόπο «πολύ αντιδημοκρατικό».

«Τώρα, έχουμε νέο θύμα να νικήσουμε», πέταξε, προτού καταφερθεί εναντίον της αντιπροέδρου Χάρις, ειδικά για τα πεπραγμένα της στα πεδία της εξωτερικής πολιτικής και της μετανάστευσης.

«Αν αρχίσουμε να προηγούμαστε με 10 ή 15 μονάδες διαφορά στις δημοσκοπήσεις, πιστεύετε πως θα μας στείλουν τρίτο υποψήφιο;», κάγχασε.

Παραλήρημα Τραμπ: Η Xάρις «θέλει να εκτελούνται μωρά» Ορισμένοι από τους οπαδούς του Τραμπ φορούσαν μπλουζάκια με τυπωμένο το στιγμιότυπο στο οποίο απαθανατίζεται ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος με τη γροθιά υψωμένη και αίμα στο πρόσωπο του μετά την απόπειρα δολοφονίας του τη 13η Ιουλίου.

Ο Τραμπ κατηγόρησε εξάλλου την 59χρονη Χάρις ότι τάσσεται υπέρ της «εκτέλεσης μωρών» με το πρόγραμμά της για την άμβλωση.

«Θέλει αμβλώσεις ως τον όγδοο και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, ως τη γέννα, ακόμα και μετά τη γέννα, εκτελέσεις μωρών», υποστήριξε ο Ρεπουμπλικάνος κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στη Βόρεια Καρολίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments