Lifestyle

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αυτιά – Οι γιατροί του έβγαλαν τρία λίτρα

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αυτιά – Οι γιατροί του έβγαλαν τρία λίτρα

Πηγή Φωτογραφίας: (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Κόλλησε πνευμονία στο τελευταίο ταξίδι του στην Λισαβώνα

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Γιώργος Αυτιάς απουσίαζε στην πιο σημαντική – μέχρι την επόμενη – πολιτική στιγμή του. Αυτή του ξεκινήματος της θητείας του στο Στρασβούργο.

Κόλλησε πνευμονία στο τελευταίο ταξίδι του στην Λισαβώνα και οι γιατροί του ευρωβουλευτή στην Αθήνα του απαγόρευσαν να “πετάξει” με το αεροπλάνο.

Η βαριά πνευμονία συνεχίζει να τον κρατά καθηλωμένο στο νοσοκομείο. Δεδομένου του ιστορικού του και της μάχης που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Πόσο μάλλον μετά και τις τελευταίες εξετάσεις. Ο υπερηχογραφικός έλεγχος έδειξε πολλά λίτρα υγρού στα πνευμόνια του Γιώργου, με αποτέλεσμα το ιατρικό προσωπικό να προβεί άμεσα στην εξαγωγή του.

Περαστικά αγωνιστή!

Γιώργος Αυτιάς: «Είχα καρκίνο του προστάτη, το προλάβαμε στο τσακ»

Ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Δρούζα και στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» στο Open, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πώς έμαθε τον θάνατο του πατέρα του, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Ήμουν στον αέρα όταν έμαθα τον θάνατο του πατέρα μου

«Ποιος δεν έχει πει Θεέ μου βοήθα, ή Παναγία μου. Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, είπα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε κατευθείαν σε βίντεο”. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα».

Ο γιατρός μου είπε «αύριο χειρουργείο»

Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς συγκλόνισε με την εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές, είχα κάνει μια εξέταση PSA, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει “ξέχνα το”. Μου λέει “αύριο χειρουργείο”. Το προλάβαμε στο τσακ. Κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση.

Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα ούτε διακοπές, ούτε τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι “τώρα θα τα καταφέρεις, θέλω να ζήσω”. Παράλληλα, αλλάζεις πολλά πράγματα από όταν περνάς από ένα τέτοιο στάδιο. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά κάντε εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους υγεία».

Στις οικονομικές επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Γιώργος Αυτιάς

Με την ανάδειξη των Προέδρων και Αντιπροέδρων των Επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκρότησής τους και όλα πλέον είναι έτοιμα για να ξεκινήσει, από το τέλος Αυγούστου, η παραγωγή Κοινοβουλευτικού έργου για τη νέα θητεία.

Ο Γιώργος Αυτιάς διεκδίκησε επιτυχώς και ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της Οικονομίας, του Προϋπολογισμού της ΕΕ, και την επιτροπή ελέγχου του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκ μέρους της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Και στις τρεις αυτές επιτροπές είναι πλήρες μέλος.

Πρόκειται για πολύ σημαντικές επιτροπές, καθώς τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, οι επενδύσεις, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η ακρίβεια, η διαφάνεια και η διαφθορά είναι κομβικά ζητήματα, που περνούν από τους φακέλους του κ. Αυτιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments