Lifestyle

Φίλιππος Τσαγκρίδης: “Λιώνει” στην αγκαλιά της αγαπημένης του – Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία τους

Φίλιππος Τσαγκρίδης: “Λιώνει” στην αγκαλιά της αγαπημένης του – Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία τους

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/philippos_tsangrides

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Για σούπα με τη νέα του αγαπημένη

Απασχόλησε όσο κανένας τα φώτα της δημοσιότητας λίγους μήνες πριν, με το γνωστό πια “ερωτικό τρίγωνο”, Μπάρκα – Τσαγκρίδης – Καινούργιου. Για την ιστορία, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξε ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά δεν δίστασε σε νυχτερινή έξοδο να ανταλλάξει φιλιά, με τη φίλη της πρώην συντρόφου του, Δανάη Μπάρκα.

Η ιστορία ξεχάστηκε, όλοι είναι καλά και ευτυχισμένοι, και εκτός από την Κατερίνα, φαίνεται ότι και ο Φίλιππος βρίσκεται σε νέα σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός επιχειρηματίας, είναι ερωτευμένος με την Κάθριν Εμπειρίκου, η οποία εργάζεται ως υπεύθυνη διεθνούς ανάπτυξης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Το βιογραφικό της είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ στόχος της είναι η διάδοση της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού στη διεθνή κοινότητα, καθώς αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι είναι εγγονή του εφοπλιστή, Γιώργου Εμπειρίκου.

Πρόσφατα, η Κάθριν και ο Φίλιππος βρέθηκαν σε event στην Αντίπαρο, ενώ μαζί της ήταν και η Ευγενία Νιάρχου. Η φωτογραφία που ανέβασαν οι δυο τους, έκανε τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να κάνουν λόγο για επισημοποίηση της σχέσης τους. Πάντως χθες, το φημολογούμενο ζευγάρι βγήκε για φαγητό και πιο συγκεκριμένα για σούπα, όπως είδαμε και από τα insta stories τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments