Lifestyle

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία πως διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο [vid]

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία πως διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Epoli.gr

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει μία καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει μία καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου, σύμφωνα με την οποία διοικητής μεγάλου νοσοκομείου περιέφερε -όπως λέει- τη Βάνα Μπάρμπα στα διάφορα τμήματα ενώ νοσούσε με κορονοϊό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official)

«Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς με ανοσοκαταστολή ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε πασίγνωστη ηθοποιό στα διάφορα τμήματα φορώντας μάσκα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορονοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση στους ασθενής» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο Star για την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στις 8 Ιουλίου και έδωσε τη δική της απάντηση.

«Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας. Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments