Lifestyle

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό της: Πήρε τη μεγάλη απόφαση η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό της: Πήρε τη μεγάλη απόφαση η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου
Η σπαρακτική ανακοίνωση

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια, προκαλώντας σοκ στους αγαπημένους της ανθρώπους. Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει την λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη Γεωργίου. «Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demmy P. Georgiou Official (@demmygeorgiou)

Μετά την κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς. Επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

Να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της chef στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments