Lifestyle

Σοκάρει ο Μπερικόπουλος: «Παπάς παρενόχλησε την αδερφή μου – Είχε έρθει στην κηδεία του πατέρα μας»

Σοκάρει ο Μπερικόπουλος: «Παπάς παρενόχλησε την αδερφή μου – Είχε έρθει στην κηδεία του πατέρα μας»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Action24

Κώστας Μπερικόπουλος: «Όταν οδηγώ βρίζω πάρα πολύ, είμαι άλλος άνθρωπος»

Στο Καλύτερα Αργά ήταν καλεσμένος ο Κώστας Μπερικόπουλος. Ο ηθοποιός που μπήκε στον δεύτερο κύκλο του Maestro, μίλησε για τη σειρά, για το γεγονός ότι είναι νευρικός ενώ αποκάλυψε ότι η αδελφή του έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ο πατέρας μου ήθελε να έχω ένα σταθερό εισόδημα. Τους είχα παραπλανήσει λίγο γιατί τους είπα ότι θέλω να δώσω για την Παιδαγωγική Ακαδημία. Μέσα στα βιβλία της Φυσικής και της Χημείας είχα θεατρικά. Έδωσα κρυφά στη δραματική σχολή και τους το ανακοίνωσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Berikopoulos (@kostasberikopoulos)

Είχαμε ένα μικρό δράμα γιατί κυρίως ο πατέρας ήθελε να έχω μια σταθερή δουλειά. Μου ήρθε το χαρτί από τον Στρατό, πήγα πρώτα Στρατό και κάναμε μια ανταλλαγή με τον πατέρα μου.

Η διευθύντρια της σχολής με συμβούλεψε πρώτα να τελειώσω το στρατιωτικό και μετά να ανοίξω την πόρτα της υποκριτικής» είπε για το ξεκίνημά του.

Ο Κώστας Μπερικόπουλος αποκάλυψε ότι είναι νευρικός.

«Δεν είμαι τόσο ήρεμος όσο φαίνομαι. Υστερία δεν έχω, είμαι αρκετά νευρικός. Ο θυμός μου τις περισσότερες φορές φαίνεται όταν οδηγώ. Δυσκολευόμαστε να ζήσουμε κανονικά και το βλέπουμε όταν οδηγούμε. Είμαστε ο καθένας στον κόσμο του όταν οδηγούμε. Βρίζω πάρα πολύ, είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Δεν βρίζω τους ανθρώπους, στον αέρα. Εκτός αν είναι μια πολύ ειδική περίπτωση, ανθρώπου που είναι γαϊδούρι.

Χάνω την ψυχραιμία μου και είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος εκτόνωσης.

Ως συνοδηγός κεντρίζω τον ταξιτζή και απολαμβάνω να τον βλέπω να φορτίζει.

Είμαι ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω τίποτα, είμαι πολύ ανοιχτός απλά κρατάω κάποια πράγματα για μένα, όχι μυστικά, πράγματα που δεν θέλω να μοιραστώ.

Δεν νιώθω υποχρεωμένος να μοιράζομαι πράγματα για την προσωπική μου ζωή».

Τι άλλαξε στη ζωή του με την αναγνωρισιμότητα που του έφερε η τηλεόραση;

«Δεν είμαι γνωστός ηθοποιός, τα τελευταία δύο χρόνια έγινα με το Αυτή η νύχτα μένει και το Μaestro. Το διαφορετικό είναι στο σούπερ μάρκετ. Είσαι πολύ πιο γνωστός και σε σταματάνε, σε ρωτάνε για κάποιο σπόιλερ. Δεν έχει φτάσει να ενοχλεί την καθημερινότητά μου. Δεν ξέρω αργότερα τι θα γίνει. Αυτό που έχει αλλάξει μέσα μου και αυτό μου αρέσει είναι ότι πέρασα πάρα πολύ όμορφα και στις δύο τηλεοπτικές δουλειές».

«Πήρα τηλέφωνο τον Χριστόφορο και τον ευχαρίστησα προσωπικά» Για τον τρίτο κύκλο του Μaestro είπε:

«Να σταθώ στο Μaestro, συζητούσαμε με συναδέλφους πότε θα μας ξανατύχει να βρεθούμε σε μια τόσο όμορφη παραγωγή και εννοώ τα πάντα. Το ξεκινάω από τον Χριστόφορο γιατί χρεώνεται και τη σύνθεση του συνεργείου και των ηθοποιών. Υπάρχει αυτός ο μύθος ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα αλλά υπάρχει πάρα πολλή δουλειά, δεν είναι χάι χούι.

Εγώ ένα θα σας πω, όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έγραψε και τον τρίτο κύκλο, άλλα 4 επεισόδια, τον πήρα πίσω τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα προσωπικά. Έχει εξελίξει τόσο ωραία τον ρόλο μου.

Στην αρχή είπα ώπα γιατί ήξερα και κάτι άλλο για τον ρόλο που είπα γιατί δεν βγαίνει αλλά τελικά στον επόμενο κύκλο φαίνεται».

«Έχω μια δυσκολία να μάθω κείμενο. Το έχω στον υπολογιστή, κάνω διάφορες δουλειές και αποστηθίζω φράσεις. Έχω και χειρότερο, να παίζω παιχνίδια με μπάλες στον υπολογιστή και να λέω τα λόγια μου. Στο αυτοκίνητο όταν με βλέπουν σταυροκοπιούνται όταν το κάνω.

Διαβάζω το κείμενο και αρχίζει να επηρεάζει κάποια κέντρα δικά μου, το αντιλαμβάνομαι κάπως. Αυτός είναι ο τρόπος της δουλειάς μου. Πάω στο γύρισμα και μου λέει ο σκηνοθέτης κάτι άλλο!

Δεν με περιορίζει η σκηνοθεσία γιατί όταν σε περιορίζουν αυξάνονται τα στοιχήματά σου.

Είχα την τύχη από πολύ νέος να με δούνε, να με γνωρίσουν, δεν έδωσα πάρα πολλές ακροάσεις για να με πάρουν, το ένα έφερε το άλλο. Επίσης βρισκόμουν πάντα σε πολύ προστατευμένο περιβάλλον. Διαφωνίες είχαμε αλλά να φτάσουμε στα άκρα ποτέ. Έχω επίσης ένα αλάνθαστο ένστικτο που με έχει προειδοποιήσει πολλές φορές και λέω όχι και να προλαβαίνω καταστάσεις».

Μιλώντας για το Metoo και τις αλλαγές που έχει φέρει είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που συμβαίνει και με κάνει να είμαι λίγο πιο προσεκτικός έχει να κάνει με τη συναναστροφή με κάποιους ανθρώπους ειδικά τώρα που διδάσκω. Εγώ είμαι πολύ διαχυτικός με τους ανθρώπους και τώρα προειδοποιώ ότι θα πιάσω πχ το χέρι. Δεν με έχουν παρενοχλήσει ποτέ. Έχει τύχει όμως σε δικούς μου ανθρώπους να συμβεί. Συνέβη κάτι στην αδερφή μου από πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Ήταν μεγάλη, 30 χρονών, όχι παιδί. Μου το είπε και το πρώτο πράγμα που είπα είναι “μήπως έκανες λάθος;”. Και βέβαια την πίστεψα, πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε το ποιόν αυτού του ανθρώπου. Ήταν παπάς, μπήκε στο σπίτι μας για την κηδεία του πατέρα μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments