Οικονομία

Βουλή: Στην Ολομέλεια για κύρωση η συγχώνευση Attica Βank με Παγκρήτια

Βουλή: Στην Ολομέλεια για κύρωση η συγχώνευση Attica Βank με Παγκρήτια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Βουλή: Στην Ολομέλεια για κύρωση η συγχώνευση Attica Βank με Παγκρήτια

Στην Ολομέλεια εισάγεται σήμερα για συζήτηση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών 

Στην Ολομέλεια εισάγεται σήμερα για συζήτηση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Κύρωση της από 18.7.2024 Σύμβασης Συγχώνευσης και Επένδυσης μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία THRIVEST HOLDING LTD» για την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα.

Η ψήφιση του σχεδίου νόμου, εκτιμάται ότι θα διεξαχθεί την Παρασκευή (26/07) καθώς πολλοί βουλευτές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εγγραφούν για να τοποθετηθούν, ενώ κόμματα της Αντιπολίτευσης έχουν προαναγγείλει ότι θα ζητήσουν να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία.

Το νομοσχέδιο εισάγεται στην Ολομέλεια από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων όπου ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία. Θετική ψήφο παρείχε η ΝΔ.

Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Νίκη και Σπαρτιάτες, ενώ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν σήμερα κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments