Πολιτική

Αίτημα Κωνσταντοπούλου να δοθούν τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015

Αίτημα Κωνσταντοπούλου να δοθούν τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αίτημα Κωνσταντοπούλου να δοθούν τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015

''Το αίτημά μου το στήριξε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο μόνος αρχηγός που ήταν και τότε στη σύσκεψη, συμφώνησε και ο πρωθυπουργός'' σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ζήτησα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που έγινε στις 6 Ιουλίου του 2015», την επόμενη του δημοψηφίσματος, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Το αίτημά μου το στήριξε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο μόνος αρχηγός που ήταν και τότε στη σύσκεψη, συμφώνησε και ο πρωθυπουργός. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι θα εξετάσει το αίτημά μου αυτό».Στη συνέχεια, αναφορικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Είχαμε ένα τετ – α – τετ ήταν εποικοδομητικό το κλίμα μεταξύ μας. Τις προηγούμενες μέρες που μου έστειλε επιστολή, προτείνοντάς μου σύμπραξη για τα θέματα της Παλαιστίνης, του είπα πως συμφωνώ και θα του απαντήσω και επισήμως θετικά σε αυτήν του την πρόταση τις επόμενες ημέρες».

Επίσης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως δεν θα μπουν ανεμογεννήτριες στη Γυάρο.

Τέλος, η κα Κωνσταντοπούλου επισήμανε πως δεν τάσσεται υπέρ μίας δεύτερης θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας. «Όταν θα έρθει η ώρα, η Πλεύση Ελευθερίας θα προτείνει το δικό της πρόσωπο» σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments