Πολιτική

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης [vid]

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης [vid]

Ο βουλευτής Χανίων μίλησε με προβλητικό τρόπο σε συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη

Ο βουλευτής Χανίων μίλησε με προβλητικό τρόπο σε συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, παρότι ο παριστάμενος στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Δημήτρης Βαρτζόπουλος του φώναζε ότι η γυναίκα έχει πρόβλημα 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στο επεισόδιο που σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, λαμβάνοντας τον λόγο επιτέθηκε απρόκλητα στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ο βουλευτής σε έντονο ύφος ειπε: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μου».

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων είπε απευθυνόμενος προς την συνεργάτιδα του υπουργού: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Την συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη υπερασπίστηκαν όσοι ήταν στην αίθουσα – μάλιστα, ο κ. Βαρτζόπουλος του φώναζε ότι η γυναίκα έχει πρόβλημα υγείας, αλλά αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού η οποία μάλιστα σοκαρισμένη από την επίθεση του συναδέλφου της έβαλε τα κλάματα, όπως και η συνεργάτις του κ. Γεωργιάδη. «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», δήλωσε η κ. Λινού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments